Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!! [ video ]

Χωρίς σταματημό φαίνεται πως είναι η ακροδεξιά ολίσθηση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία το τελευταίο διάστημα υιοθετεί και προσαρμόζει στη ρητορική της ακόμα και αναφορές που έφερε στον δημόσιο λόγο η Χρυσή Αυγή.
Του λόγου το αληθές αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Ολομέλειας, όταν για πρώτη φορά ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε από το βήμα της Βουλής περί ανταλλαγής: «Ανταλλάξατε το Σκοπιανό με τις μειώσεις των συντάξεων», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αυτό λοιπόν που υποστήριζε εδώ και καιρό η Χρυσή Αυγή και που ''ψέλλιζαν'' ορισμένα στελέχη της ΝΔ, ο Κ. Μητσοτάκης το υιοθέτησε πλήρως, υποχωρώντας σε ένα ακόμη ζήτημα στις ακροδεξιές κραυγές.
Την ώρα που η ΝΔ υιοθετεί και ενσωματώνει στη ρητορική της αναφορές της Χρυσής Αυγής, το νεοναζιστικό μόρφωμα από την πλευρά του κάνει το δικό του άνοιγμα προς την Πειραιώς, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο τη συζήτηση περί πιθανής συνεργασίας.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος μιλώντας στο Kilkis TV, έθεσε τους όρους κάτω από τους οποίους θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση της ΝΔ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: