Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!! [ video ]


«…Αν αύριο η ΝΔ θέλει να κυβερνήσει και έχει ανάγκη τις ψήφους μας, και ευθαρσώς περάσει την κόκκινη γραμμή των νταβατζήδων, που θέλουν τη ΧΑ στον πάτο, και μας πει θέλουμε να μας δώσετε την ψήφο μας. Εάν αποδεχτούν τους όρους μας στο ζήτημα το εθνικό της Μακεδονίας, στο ζήτημα των λαθρομεταναστών, (…) εάν καταγγείλουν αυτή την πολιτική των μνημονίων, με την οποία έχει βυθιστεί η χώρα, (…) τότε, ναι, είμαστε πρόθυμοι. Δεν μας ενδιαφέρει η εξουσία, μας ενδιαφέρει να πάει μπροστά ο τόπος».
Αυτά τα....''αντισυστημικά'' είπε ο αρχηγός της ναζιστικής Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος, σε συνέντευξή του το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Και για όποιον δεν κατάλαβε, τα μαντρόσκυλα του συστήματος δηλώνουν και έτοιμα για όποιες αποστολές τούς αναθέσουν τα αφεντικά τους: Είτε αυτές είναι να δείχνουν τα δόντια τους σε εργαζόμενους και μετανάστες, είτε να κουνάνε την ουρά τους σε κυβερνητικές καρέκλες, όταν και όποτε αυτό χρειαστεί, για....''να πάει μπροστά'' η στρατηγική του κεφαλαίου, που περνάει και μέσα από την αναμόρφωση του αστικού πολιτικού συστήματος. 
Πραγματικά, τους….''τρέμει'' το σύστημα, το οποίο άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του σε μια ''σοβαρή'' Χρυσή Αυγή. Ριζοσπάστης

Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: