Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ....ΧΟΥΑΝ ΓΚΟΥΑ'Ι'ΔΟ. ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!! [ video ]

Μία που έχουμε, εδώ και μήνες, τη συζήτηση για την ποιότητα των εκλογών στη Βενεζουέλα, η ΝΔ σκέφτηκε να την εισάγει στην εγχώρια σκηνή και σε ανάλογη κλίμακα. Για απόπειρα αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος έκανε λόγο ο βουλευτής και γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, σε μια δήλωση, που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.
«Για εμάς η μάχη δεν θα σταματήσει παρά μέχρι την ώρα της κάλπης. Αν κάποιοι έχουν άλλα σχέδια στο μυαλό τους, αν κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν σκόπιμα σύγχυση με την εκλογική διαδικασία και τις 4 κάλπες να το ξεχάσουν. Θα εγγυηθούμε με τους εκλογικούς αντιπροσώπους μας ότι στις εκλογές θα αποτυπωθεί ξεκάθαρα η βούληση των πολιτών» είπε αρχικά ο Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στον Σκάι.
Στη συνέχεια κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να πει τι εννοεί και συνέχισε: «Υπάρχει ο φόβος και η αίσθηση, δεν νομίζω ότι θα γίνουν συντονισμένες ενέργειες από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση, ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι, εάν τα καταφέρουν και εάν τους το επιτρέψουμε ακόμα και να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα, δηλαδή την άποψη των Ελλήνων πολιτών. Τους λέμε, λοιπόν, ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι εκεί».
Οι δημοσιογράφοι του Σκάι επέμειναν: «συνειδητά μας λέτε ότι υπάρχει συζήτηση και υποψία νοθείας» και ο Λ. Αυγενάκης κατέληξε: «Υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση - επαναλαμβάνω δεν έχουμε, ούτε πιστεύουμε ότι υπάρχει συντονισμένη ενέργεια από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ - αλλά υπάρχει η διάθεση από ορισμένους, που κινούνται σε αυτό τον χώρο, να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτό δεν θα επιτραπεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: