Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΓΚΟΛΕ ΓΙΑΤΙ....''ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ'' !!! [ video ]

Στα πλαίσια του ''ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΑΣ'', διοργανώνεται ένα μοναδικό αφιέρωμα στον πατρινό ρεμπέτη Μπάμπη Γκολέ, στις 9.30 το βράδυ το Σάββατο 2 Ιουλίου στο νέο «Θερινό Δημοτικό Θέατρο του Δήμου» (Παμπελοποννησιακό Στάδιο, οδός Ι. Ρίτσου – Θύρα 3).
Η Κατερίνα Τσιρίδου, ο Αντώνης Αινίτης και πολλοί άλλοι συνεργάτες του Μπάμπη Γκολέ θα φέρουν στο προσκήνιο ένα μεγάλο μέρος από το πλούσιο έργο του λαϊκού καλλιτέχνη ο οποίος λάτρεψε το ρεμπέτικο τραγούδι με όλο του το είναι.
Ο Μπάμπης Γκολές θεωρήθηκε ο βασικότερος συνεχιστής του ρεμπέτικου τραγουδιού εφάμιλλος των "παλιών". Η φωνή του μας ταξίδεψε στο «Μαρόκο», μας έκανε να ερωτευτούμε τις «Τσιγγάνες» και να μάθουμε απτάλικο μέσα από το «Πίνω και μεθώ».Γκολές Μπάμπης / Gkoles Bambis - Home | Facebook 
Ο Πατρινός ρεμπέτης ήταν ο κυριότερος εκπρόσωπος της αναβίωσης του ρεμπέτικου. Η απουσία του αισθητή. Άφησε ωστόσο παρακαταθήκη ένα πλούσιο έργο με περισσότερα από 300 ηχογραφημένα τραγούδια.
Συντελεστές:
Κατερίνα Τσιρίδου: Τραγούδι – μπαγλαμά
Αντώνης Αινίτης: Τραγούδι – μπουζούκι
Νίκος Πρωτόπαπας: κιθάρα - φωνή
Σετιχ : βιολί
Θοδωρής Πετρόπουλος: Μπουζούκι
Δήμος Βουγιούκας: Ακορντεόν
Κώστας Παναγόπουλος: Κιθάρα
Μουσική επιμέλεια προγράμματος: Νίκος Πρωτόπαπας  «Έφυγε» από τη ζωή ο ρεμπέτης Μπάμπης Γκολές - Newsbomb
*Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10.00 €. Άνεργοι, Φοιτητές, πολύτεκνοι, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, 7.00€.
*Για συλλόγους – σωματεία και για προμήθεια από 20 εισιτήρια και πάνω, ισχύει η ειδική προσφορά των 5.00€ κατ’ άτομο (Για τα ομαδικά εισιτήρια η παραλαβή γίνεται τις εργάσιμες ώρες και ημέρες από τα γραφεία του Πολιτιστικού Οργανισμού). Για τα άτομα με αναπηρία και τον συνοδό τους η είσοδος είναι δωρεάν.
Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr, Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου Πάτρας (2610-273-613),Δισκοπωλείο Joe Records – Καραίσκάκη 134 (2610-620-673), Βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος» – Κορίνθου 274 (2610-273-287).....

Δεν υπάρχουν σχόλια: