Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΙ ''BEATLES'' ΚΑΙ ΟΙ ''ROCK STAR'' ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ !!! [ video ]

Τελειωμό δεν έχει το «λιβάνισμα» των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ στις υπέροχες «κομψότητες» του πρωθυπουργικού ζεύγους, προσπαθώντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τα σοβαρά και φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας.
Το ζητούμενο είναι πως κάθε φορά εφευρίσκουν νέους ακόμα πιο… ευφάνταστους τρόπους για να επαινέσουν τον Κυρ. Μητσοτάκη ακόμα και στα πλέον επουσιώδη ζητήματα.
Μετά τις συμπτώσεις και τα....''τυχαία'' ευχάριστα συμβάντα που συμβαίνουν αρκετές φορές στον πρωθυπουργό. Όπως όταν συνάντησε ''τυχαία'' σε κάτι αγρούς στα Φάρσαλα, τον καβαλάρη Ντάλτον ή  όταν είχε μια....ακόμα ''τυχαία'' συνάντηση με μια μία κυρία με το καροτσάκι της και το σύζυγό της κατά την περιοδεία του στη Νέα Σμύρνη, οι οποίοι εμφανίστηκαν πανευτυχείς που τον βλέπουν από κοντά, αν και όπως αποδείχτηκε επρόκειτο για μια εργαζόμενη από το γραφείο του Κωστή Χατζηδάκη, ενώ ο σύζυγος της ήταν υποψήφιος της ΝΔ για το δήμο Νέας Σμύρνης.......Σήμερα τo «τερμάτισαν» στον ΣΚΑΪ (γάιδαρο) καθώς παρουσίασαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι περπατάει όπως οι… «Βeatles» σε γνωστό άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος. Με άλλα λόγια θέλουν να τον παρουσιάσουν ότι έχει στοιχεία «ροκ σταρ», άρα είναι δημοφιλής και άρα σωστά προηγείται… στις «δημοσκοπήσεις».

Το έχουν παραξηλώσει στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, αλλά νομίζαμε ότι και η ξεφτίλα είχε κάποια όρια...αλλά ΔΕΝ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: