Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

''ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ''. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ''ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΝΤΑΛΤΟΝ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ''ΤΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ'' ΑΛΛΗ ΜΙΑ ''ΤΥΧΑΙΑ'' ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ !!! [ video ]

Περπατώντας με τους συνεργάτες του στους δρόμους της Νέας Υόρκης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε ''τυχαία'' με έναν Έλληνα οδηγό ταξί.

  • Όταν ο Πρωθυπουργός αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για Έλληνα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram που λέει:

«Πού είσαι ρε μεγάλε; Τι κάνεις εσύ; Από πού είσαι;». Ο Έλληνας ταξιτζής του είπε ότι κατάγεται από την Τρίπολη και ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ 50 χρόνια. «Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μας στις ΗΠΑ», έγραψε ο Πρωθυπουργός αναρτώντας το βίντεο από αυτή τη συνάντηση.

Μετά από μία ώρα όπως μάθαμε, αυτή ήταν η μοίρα του άτυχου ομογενή....
Οι συμπτώσεις και τα....''τυχαία'' ευχάριστα συμβάντα συμβαίνουν αρκετές φορές στον πρωθυπουργό.

Όπως όταν συνάντησε ''τυχαία'' σε κάτι αγρούς στα Φάρσαλα, τον καβαλάρη Ντάλτον ή  όταν είχε μια....ακόμα ''τυχαία'' συνάντηση με μια μία κυρία με το καροτσάκι της και το σύζυγό της κατά την περιοδεία του στη Νέα Σμύρνη, οι οποίοι εμφανίστηκαν πανευτυχείς που τον βλέπουν από κοντά, αν και όπως αποδείχτηκε επρόκειτο για μια εργαζόμενη από το γραφείο του Κωστή Χατζηδάκη, ενώ ο σύζυγος της ήταν υποψήφιος της ΝΔ για το δήμο Νέας Σμύρνης.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: