Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ !!! [ video ]

Στην Γαλλία αυξάνεται το όριο συνταξιοδότησης από τα 62 στα 64 και χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται κάθε μέρα στους δρόμους, στα πρόθυρα της εξέγερσης.

Η Ελλάδα διαλύθηκε το 2010-2011 όταν ήρθαν τα μνημόνια και ξεπουλήθηκαν όλα από εγκληματικούς χειρισμούς δεκαετιών ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Εκεί υπονομεύθηκε το μέλλον των επόμενων γενεών κι αντί η νεολαία να είναι οργισμένη, την έχουν υπνωτίσει με τα σάπια όνειρα της τραπ, ζούνε με ελάχιστα και δεν κουνιέται φύλλο.
Θα μένουν για πάντα με τους γονείς τους γιατί ενοίκιο και λογαριασμοί είναι σίγουρα 500€/μήνα όταν ο μισθός είναι 700…Στην Ελλάδα τα τελευταία 13 χρόνια έχει μειωθεί ο μισθός σε επίπεδο κάτω από το 2008, έχει εκτιναχθεί το κόστος ζωής με την αισχροκέρδεια να χτυπάει κόκκινο, έχουμε 1 εκατομμύριο ανέργους, έχουν μεταναστεύσει εκατοντάδες χιλιάδες νέοι άνθρωποι, έχει αυξηθεί το όριο συνταξιοδότησης στα 67, έχουν ξεπουληθει σχεδόν όλες οι δημόσιες δομές, έχουν καταληστευτεί τα δημόσια ταμεία, έχουν πλουτίσει και βολευτεί όλα τα κομματικά στελέχη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, οι υποδομές έχουν εγκαταλειφθεί κοστίζοντας ακόμη και δεκάδες ανθρώπινες ζωές και είμαστε στα πρόθυρα....να ξαναβγάλουμε τον Μητσοτάκη για δεύτερη τετραετία...
Μεγάλο πάρτι αισχροκέρδειας γίνεται και στα καύσιμα όπου οι τιμές έχουν πέσει παγκοσμίως αλλά στην Ελλάδα παραμένουν κοντά στα 2€ το λίτρο. Δεν φταίει ο πόλεμος ποτέ δεν παίρναμε πετρέλαιο από την Ρωσία.
Βέβαια οι πετρελαιάδες της χώρας "τυγχάνει" να ελέγχουν μεγάλα ΜΜΕ και έτσι έχουν τεράστια επιρροή στην εκάστοτε κυβέρνηση, ίσως τους ξεπληρώνει την χασούρα που είχαν στα lockdown. Η ουσία παραμένει ότι η χώρα κυβερνάται από μαφία και το μέλλον είναι αβέβαιο.....
Γι αυτό αν δεν καταλάβατε....Αλληλούια αλληλούια
Ζαβαρακατρανέμια ίλεωσ ίλεωσΛάμα λάμα νάμα νάμα νέμιαΑλληλούια αλληλούια....

Δεν υπάρχουν σχόλια: