Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑ'Ι'ΚΟΥΡΑΣ : ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ....''ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΤ@Ι'' !!! [ video ]

Για το εάν θα υπάρξει κάμψη της ακρίβειας δηλαδή εάν θα μειωθούν οι τιμές στα προϊόντα ρωτήθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Όπως είπε στον ΣΚΑΙ, «αυτό που βλέπουμε και θα δούμε είναι με μειωμένο ρυθμό να αυξάνονται οι τιμές στα προϊόντα. Αυξήσεις θα συνεχίσουμε να έχουμε. Αλλά θα έχουμε μείωση των αυξήσεων. Ουσιαστική μείωση των τιμών στα προϊόντα δεν θα δούμε αλλά ούτε και σταθεροποίηση», ενώ εξήγησε τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό.

«Εκεί που είχαμε πληθωρισμό 14,5% φέτος θα έχουμε 10,5%. Αυτό είναι θετικό αλλά έχει δύο αναγνώσεις. Υπάρχει πολύ μικρότερη αύξηση των τιμών στα προϊόντα αλλά....αύξηση των τιμών πάνω στην προηγούμενη αύξηση των τιμών. Πλέον επικεντρώνεται αυτή η αύξηση, φεύγει από το ενεργειακό κόστος και πηγαίνει και παραμένει στα τρόφιμα για το επόμενο χρονικό διάστημα» συμπλήρωσε ο Χ. Σταϊκούρας.

Το θέμα είναι πως αυτή η κυβέρνηση σε λίγους μήνες θα ζητήσει την ψήφο των Ελλήνων παρά το γεγονός ότι παραδέχεται και η ίδια πως δεν παίζει κανέναν ρόλο στην βελτίωση της καθημερινότητάς τους.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: