Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

ΧΑΛΚΙΔΑ : 46ΧΡΟΝΟΣ ''ΜΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ'' ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ !!! [ video ]


Στην αρχή τα βοθροκάναλα είπαν ότι ήταν διανομέας.
Μετά είπαν ότι ΔΕΝ ήταν διανομέας - μέχρι και στο επίσημο έγγραφο του νοσοκομείου αναφέρεται πως δεν είναι διανομέας.
Και μετά, ήρθε η σκληρή, η εγκληματική αλήθεια.
Ο 46χρονος ήταν διανομέας.
Αλλά "παράτυπος" διανομέας.
Πήγαινε τις παραγγελίες του κοτοπουλάδικου που παράτυπα τον απασχολούσε τις ώρες του καύσωνα που απαγορευόταν να μετακινούνται οι "κανονικοί" διανομείς.
Και τις πήγαινε με ένα ποδήλατο!
Με δυο λόγια ο άνθρωπος δούλευε το καταμεσήμερο για 3-4 διανομείς που κάθονταν γιατί απαγορευόταν η διανομή και μάλιστα όχι με μηχανή αλλά αγκομαχώντας πάνω σε ένα ποδήλατο, καταβάλλοντας επιπλέον κόπο και ενέργεια.
Ο επιχειρηματίας συνελήφθη. Αλλά το ζητούμενο εδώ είναι να βρεθούν και να τιμωρηθούν και όσοι επιχείρησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση, όπως ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας που υπέγραψε αυτή την επαίσχυντη ανακοίνωση για τον θάνατο του ανθρώπου, αναφέροντας σε παρένθεση: "οχι διανομέας". Σε ποια ''Δημοκρατία'' το δελτίο τύπου οποιουδήποτε νοσοκομείου διευκρινίζει τι ΔΕΝ ήταν ο θανών. Στη Δημοκρατία του κώλου που λέγεται αστική δημοκρατία βέβαια. Στη ''Δημοκρατία'' που είσαι ελεύθερος να δουλεύεις νόμιμα ή παράνομα επειδή έχεις ανάγκη, στους 41-42-43+ °C .  Τώρα στα σοβαρά.
Μετά τα πρώτα σχετικά δημοσιεύματα για τον 46χρονο που κατέληξε από θερμοπληξία στη Χαλκίδα και πριν την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου, έπαιξε στα βοθροκάναλα ότι το Νοσοκομείο Χαλκίδας έβγαλε ιατρικό ανακοινωθέν που περιγράφει ότι διακομίστηκε άνδρας «(μη διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου». Καταλήγει: «πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία». Αυτό το «μη διανομέας» δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι το έγραψε κάποιος γιατρός. Δεν έχουμε δει ανακοινώσεις νοσοκομείων με «μη ψαράς», «μη ταχυδρόμος» ή «μη άνεργος». Η ιατρική γλώσσα σε τραγικά περιστατικά είναι και οφείλει να είναι σαφής, επιστημονική και λακωνική. Το «μη διανομέας» δεν ανήκει στα παραπάνω. Εξυπηρετεί μόνο τον εργοδότη του 46χρονου και για αυτό η διορισμένη διοίκηση του νοσοκομείου οφείλει να δώσει εξηγήσεις.

Το δελτίο Τύπου του Νοσοκομείου Χαλκίδας;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: