Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

BDS GREECE : ΤΑ Mc DONALD'S ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ !!! [ video ]

Τα McDonald's στηρίζουν τον Γενοκτονικό Ισραηλινό στρατό!
Η Ελληνική Αστυνομία τα προστατεύει!
(... αλλά τους σπάει και το κατάστημα μέσα στην μανία της!)
Χθές, στα McDonald's του Συντάγματος, με πρωτοβουλία της συλλογικότητας "Μητέρες ενάντια στην γενοκτονία" έγινε παρέμβαση καταγγελίας των McDonald's!
Στο Ισραήλ η εταιρεία στηρίζει τον Ισραηλινό στρατό στέλνοντας πακέτα με δώρα στους στρατιώτες που σφάζουν τον Παλαιστινιακό λαό στην Γάζα!
Εκστρατείες μποϋκοτάζ σε όλον τον πλανήτη έχουν προκαλέσει ζημιές δισεκατομμυρίων στον τζίρο των McDonald's!
Χθές στο Σύνταγμα η Ελληνική Αστυνομία, με ξύλο και χημικά, έκανε τα πάντα για να μην αφήσει να ακουστεί η βρώμικη συνενοχή των McDonald's στην Γενοκτονία που διεξάγεται στην Γάζα!
Έσπασαν την πόρτα του καταστήματος για να εισβάλουν στο εσωτερικό και να προσαγάγουν ανθρώπους που δεν ανέχονται να συνεχίζουν να κερδοφορούν ανενόχλητες, εταιρείες που είναι συνένοχες στην Γενοκτονία που διαπράττει το Ισραήλ!
Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου φέρνει ενώπιον των ευθυνών τους, όλες τις εταιρείες που συνεργάζονται με το Ισραηλινό Απαρτχάιντ και τις καθιστά συνένοχες στην Γενοκτονία!
Η στάση της Ελληνικής κυβέρνησης είναι κι αυτή στάση συνενοχής! Όχι μόνο προστατεύεις την "εικόνα" εταιρειών που είναι συνένοχες, αλλά δεν λέει κουβέντα στους διεθνείς οργανισμούς ενώ εξελίσσεται μια γενοκτονία σε live streaming......

 

BDS Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: