Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

ΕΞΑΫΛΩΘΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ο....''ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ LIDL'' !!! [ video ]

Οι Ρωσικές Πυραυλικές Δυνάμεις έπληξαν την τοποθεσία όπου έχουν αναπτυχθεί 100 Γάλλοι στρατιώτες από την Λεγεώνα των ξένων, οι οποίοι ήρθαν στην πόλη του Ντόνμπας για να χρησιμοποιήσουν τα α/κ γαλλικά πυροβόλα CAESAR, όταν οι Ρώσοι ξεκινήσουν την επίθεση τους στην πόλη όπως αποκάλυψε το Ria Novosti. Οι Ουκρανοί κατά την συνήθη πρακτική τους δεν αναφέρουν απώλειες δικές τους είτε δυτικών στελεχών. Το Ρωσικό Πρακτορείο Ειδήσεων πρόσθεσε ότι το ένα τρίτο του Σλαβιάνσκ έχει αποκλειστεί από τον στρατό και ότι υπάρχει έλεγχος εγγράφων και smartphones σε όλους τους πολίτες στο δρόμο. Σύμφωνα με μη επαληθευμένες αναφορές, ασθενοφόρα έφτασαν ακόμα και από το Pavlograd. Στα μέσα Ιανουαρίου, τα Ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν το προσωρινό σημείο ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων και ΝΑΤΟϊκών στρατιωτών, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν Γάλλοι, στο Χάρκοβο.

Τότε σύμφωνα με το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, ο στρατός κατάφερε να εξοντώσει περισσότερους από 60 Γάλλους. Τώρα δεν έχει ακόμα υπολογιστεί πόσοι Γάλλοι έχασαν τη ζωή τους από το νέο Ρωσικό πλήγμα. Σημειώνεται ότι το Γαλλικό αυτό απόσπασμα έφτασε στο Σλαβιάνσκ μόλις πριν λίγες ημέρες και όπως όλα δείχνουν στοχοποιήθηκε άμεσα από τους Ρώσους. Σύμφωνα με πληροφορίες η τοποθεσία ανάπτυξης τους δόθηκε στους Ρώσους από τον τοπικό Ρωσόφωνο πληθυσμό. Σλαβιάνσκ και Κραματόρσκ κατοικούνται από Ρωσικής συνείδησης πολίτες σε ποσοστό που αγγίζει το 90% του συνολικού πληθυσμού.....Εάν η Γαλλία στείλει στρατό στην Ουκρανία, τότε η καταστροφή τους θα είναι προτεραιότητα για τον Ρωσικό στρατό έχει προειδοποιήσει ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev.
«Η καταστροφή των Γάλλων στρατιωτών στην Ουκρανία, εάν πράγματι εμφανιστούν εκεί, θα είναι προτεραιότητα και όχι η πιο δύσκολη αποστολή για το Ρωσικό στρατό» ανέφερε ο Medvedev.
«Στην πραγματικότητα για το καλό της υπόθεσης, θα ήταν ωραίο εάν οι ανήσυχοι Γάλλοι έστελναν μερικά Συντάγματα τους στην γη του Bandera. Το να κρύψεις στρατιωτικό προσωπικό είναι πολύ προβληματικό, και εν τέλει η συστηματική καταστροφή τους δεν θα είναι το πιο δύσκολο, αλλά ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο.
Αλλά ποιο θα ήταν το όφελος»
διερωτάται ο Medvedev, ο οποίος υποστηρίζει πως «για τη Γαλλική ηγεσία αυτό θα ισοδυναμεί με γκιλοτίνα» καθώς θα είναι αδύνατο να κρύψει κανείς τον μαζικό θάνατο επαγγελματιών Γάλλων στρατιωτών.

«Για το κοκόρια της Γαλλικής ηγεσίας αυτό θα ισοδυναμεί με γκιλοτίνα.
Θα τους κομματιάσουν οι συγγενείς των θυμάτων και οι μοχθηροί εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης δεδομένου ότι η Γαλλία δεν είναι σε πόλεμο με τη Ρωσία.
Αλλά αυτό θα είναι ένα καλό μάθημα και....για τους υπόλοιπους «ανήσυχους» ηλίθιους στην Ευρώπη»
τονίζει ο Medvedev.

  pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια: