Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ....''ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ'' !!! [ video ]

«Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με το σύνθημα “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια”» ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον ΑΝΤ1, μετά την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του με τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές.

«Ο ευρωβουλευτής είναι για την πατρίδα, πηγαίνεις μόνο για αυτήν φορώντας τη φανέλα της εθνικής. Το μεγαλύτερο TikTok είναι να πας στους δρόμους και να σφίξεις τα χέρια πολιτών, σήμερα φεύγω για Αμερική ώστε να συναντηθώ με ομογενείς.

Τα προβλήματα της κοινωνίας δεν σταματούν και ο κόσμος μού λέει πως θέλει να βοηθήσω όσο μπορώ», τόνισε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Στην επιστροφή του δε ανέφερε πως «αν αρχίσω να μιλάω, θα κρατήσει 4 ώρες. Κύριε πρόεδρε μόλις επέστρεψα από τις ΗΠΑ. Εκεί έζησα τον Ελληνισμό. Ο Ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει ΝΔ κύριε πρόεδρε. Σας μεταφέρω το μήνυμα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία», είπε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς.

«Σημασία δεν έχει σε ποια σειρά είναι στο ψηφοδέλτιο το όνομά σου, αλλά αν βρίσκεσαι στην καρδιά του κόσμου», επεσήμανε ο ίδιος.

Και εξήγησε ότι «η οικογένεια της ΝΔ, γιατί έχει 25 μέτρα υπέρ της οικογένειας και η θρησκεία γιατί πάντα λέμε βόηθα Παναγιά»....... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: