Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

ΠΟΡΤΟ....ΣΑΛΤΑΡΙΣΕ. ''ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ'' ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ !!! [ video ]

Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άρης Πορτοσάλτε στον αέρα του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, καθώς ο δημοσιογράφος αποφάσισε να ασκήσει έντονη κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή το φονικό στο Ψυχικό.

Πιο συγκεκριμένα ο Πορτοσάλτε, αναφερόμενος στον δολοφόνο, τόνισε ότι για καιρό έβγαινε από τη φυλακή, έκανε ληστείες και γύριζε πίσω. Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς επισήμανε ότι πιάστηκε από τις κάμερες οι οποίες έδειχναν τον δρόμο, κάτι που δεν επιτρέπεται επειδή έπρεπε να κοιτάνε προς τα μέσα, σχολιάζοντας τον συγκεκριμένο νόμο.

Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, αφού αίσθηση προκάλεσε η αμέσως επόμενη ατάκα του «Είναι ένα κράτος κωμωδία το οποίο συντηρεί η κυβέρνηση μας. Έχουμε μια κυβέρνηση από το 2019, δεν έχουμε άλλη».

Όπως είναι λογικό αρκετοί τον κοίταζαν με απορία, με τον ίδιο να συνεχίζει να τονίζει ότι και σε άλλες υποθέσεις βοήθησαν οι κάμερες που θεωρούνται παράνομες. Είπε επίσης ότι η Ελλάδα έπεσε στην θέση 107 στην ελευθερία του τύπου γιατί κάποιοι έγραψαν ότι τον Καραϊβάζ τον «έφαγε» ο Μητσοτάκης.....


Δεν υπάρχουν σχόλια: