Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ''JUMBO'' ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ''KOULIS'' ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! [ video ]

Σε απόλυτη ετοιμότητα ενόψει της κακοκαιρίας ''Koulis'' που πλήττει τη χώρα είναι ο κρατικός μηχανισμός, μετά την ανακοίνωση του Βασίλη Κικίλια ότι το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας έχει προμηθευτεί χιλιάδες σετ μπρατσάκια από τα Τζάμπο.

«Μετά από συμφωνία με τα Τζάμπο να σας ενημερώσω ότι το κράτος είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει τα καιρικά φαινόμενα, δηλαδή ακόμα πιο πανέτοιμο από την προηγούμενη φορά που ήταν λίγο λιγότερο πανέτοιμο» είπε σε δημοσιογράφους ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας.
Όπως τόνισε, ήδη από το πρωί μοιράζονται μπρατσάκια στους κατοίκους των περιοχών που αναμένεται να πληγούν, τα οποία μάλιστα θα έχουν διάφορα σχέδια όπως Μπάρμπι - Μονόκερος - Σπάιντερμαν και Paw Patrol, τα οποία όπως είπε θα δώσουν μια εύθυμη νότα σε όσους κατοίκους προσπαθούν να επιπλεύσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις δηλώσεις Κικίλια κάτοικοι της Θεσσαλίας αποφάσισαν μόνοι τους να οχυρώσουν τις περιουσίες τους, όσες δηλαδή τους έχουν απομείνει, αφού όπως λένε την τελευταία φορά που ήταν πανέτοιμος ο κρατικός μηχανισμός έκαναν πεταλούδα για να περάσουν το δρόμο....

  tovatraxi

Δεν υπάρχουν σχόλια: