Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

ΠΑΡΙΣΙ 2024 : ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ. ΓΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΟ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ !!! [ video ]

Σε ξενοδοχείο του Παρισιού και όχι στο Ολυμπιακό Χωριό θα καταλύσει η Εθνική ομάδα μπάσκετ ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Γερμανία την ερχόμενη Τρίτη 6/8 στις 12:00 για την προημιτελική φάση του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) με αφορμή τις πολλές αναφορές δυσλειτουργιών στο Ολυμπιακό Χωριό, σε ότι αφορά βασικά σημεία της διαμονής των αθλητών που έχουν προκαλέσει παράπονα και αποχωρήσεις. Ως εκ τούτου η ΕΟΚ πήρε την απόφαση να κλείσει ξενοδοχείο στο Παρίσι για να καταλύσει η αποστολή και να έχει τις μεγαλύτερες δυνατές ανέσεις.

Κοιμάται στο πάρκο ο χρυσός Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Τόμας Τσεκόν

Άπλωσε μια πετσέτα στο γρασίδι, δίπλα σε ένα παγκάκι, έβγαλε τα παπούτσια του και έπεσε να κοιμηθεί. Η φωτογραφία του Ιταλού πρωταθλητή της κολύμβησης Τόμας Τσεκόν, που τον δείχνει να κοιμάται στο πάρκο του Ολυμπιακού Χωριού, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρωτοσέλιδο στον ιταλικό Τύπο την Κυριακή. «Στο Χωριό δεν υπάρχει κλιματισμός, κάνει ζέστη, το φαγητό είναι κακό. Πολλοί αθλητές μετακομίζουν εξαιτίας όλων αυτών... Δεν είναι δικαιολογία, είναι η αληθινή κατάσταση, που πιθανώς δεν γνωρίζουν όλοι. Δίνω έμφαση στο ό,τι αυτό δεν είναι μια δικαιολογία ή ένα άλλοθι, όλοι βιώνουμε τις ίδιες καταστάσεις και ζούμε κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Είναι κάτι που πιθανώς πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν και θεωρώ σωστό να πω την ιστορία... Τα παράτησα στον ημιτελικό, λίγο κουρασμένος, είναι δύσκολο να κοιμηθεί κανείς τη νύχτα και το απόγευμα με τον θόρυβο και τη ζέστη. Ναι, και για μένα κάνει ζέστη, στο Χωριό δεν υπάρχει καθόλου air condition, δεν τρώμε καλά και υπάρχει πρόβλημα με το φαγητό. Πολλοί αθλητές μετακομίζουν για αυτούς τους λόγους», δήλωσε ο 23χρονος πρωταθλητής της κολύμβησης. Ο Τσεκόν διευκρίνισε πως πολλοί αθλητές εγκαταλείπουν το Ολυμπιακό Χωριό για να μείνουν σε ξενοδοχεία ενώ άλλοι αγοράζουν φαγητό εκτός του Χωριού. Ο ίδιος, δήλωσε πως η διοργάνωση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ήταν ανώτερη και πρόσθεσε ότι είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί κανείς τους Ιάπωνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: