Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

''ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ'' ΚΑΙ....''ΜΑΚΕΔΟΝΟΚΛΑΣΤΕΣ'' !!! [ video ]

Οι μάσκες των ''Μακεδονομάχων'' έπεσαν ξανά και μάλιστα με ηχηρό τρόπο καθώς αποκαλύφθηκε ότι στην κυβέρνηση και ήθελαν τη Συμφωνία των Πρεσπών και ήθελαν τον Ζόραν Ζάεφ πρωθυπουργό. Προεκλογικά ''Μακεδονομάχος, σήμερα ''Μακεδονοκλάστης'' ο Κ. Μητσοτάκης. Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι ο πατριωτισμός όλων αυτών των τύπων που λέγεται κυβέρνηση, είναι ανύπαρκτος και ο εθνικισμός τους το εργαλείο που το χρησιμοποιούν ανάλογα τις συγκυριακές τους στοχεύσεις.

Όλως περιέργως πάντως, έχουμε την απορία με ποιο τρόπο θα δικαιολογήσουν την θετική ψήφο τους στην βουλή οι βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος, ειδικά οι "Μακεδονομάχοι", σαν τον Σαμαρά, τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη, όταν κληθούν να ψηφίσουν τα σχετικά μνημόνια συνεργασίας της Ελλάδας με την Βόρεια Μακεδονία που προβλέπουν μεταξύ άλλων την ''Ίδρυση Συντονιστικής Επιτροπής για την Οικονομική Συνεργασία'' και ''Επιτάχυνση της διαδικασίας ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκής Ένωσης''.

Φανταζόμαστε πάντως ορισμένοι απ' αυτούς με τις χλαμύδες, τις σάρισες και τις περικεφαλαίες να τις έχουν καβατζάρει για το επόμενο καρναβάλι που θα ντυθούν ώστε αυτά τα "πατριωτικά εξαρτήματα'' να μην καταντήσουν εντελώς άχρηστα.  

Με την προσδοκία ότι θα σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο, ας θυμηθούμε με το παρακάτω οπτικό τους νεοδημοκράτες "Μακεδονομάχους" να ξεσαλώνουν ενάντια στην "προδοτική" όπως επικαλούντο, Συμφωνία των Πρεσπών.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: