Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ !!! [ video ]

Πολλά τα ειρωνικά σχόλια των διπλωματικών αντιπροσωπειών στην ομιλία Μητσοτάκη στον ΟΗΕ, ο οποίος μίλησε για την αναζήτηση της ελευθερίας, τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Ένας πρωθυπουργός που παρακολουθεί με τις μυστικές υπηρεσίες του, πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες.

Κατά τη συζήτηση που είχε με μέλη του Council on Foreign Relations στη Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δέχτηκε μία απρόσμενη ερώτηση. Έπειτα από την ολοκλήρωση της συζήτησης, ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης πρώην τραπεζίτης και πρώην κυβερνητικό στέλεχος των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Ρούμπιν, συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την παρουσία του, καλώντας τον να βάλει υποψηφιότητα στις... Προεδρικές Εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Πρωθυπουργέ, ήσουν εξαιρετικός. Πάντα ολοκληρώνουμε τη συζήτηση πάνω στην ώρα. Πρέπει να πω, ότι η τελική μου αντίδραση είναι η εξής: Γιατί δεν κατεβαίνετε για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών; Έχουμε ένα μικρό συνταγματικό πρόβλημα, αλλά ούτως ή άλλως δεν δίνουμε και τόση σημασία στο Σύνταγμα αυτές τις μέρες. Άρα ίσως…», είπε ο Ρόμπερτ Ρούμπιν.

Με τον Πρωθυπουργό να απαντά: «Αν δεν ξαναεκλεγώ πρωθυπουργός στην Ελλάδα θα το σκεφτώ».

«Αυτή είναι μια πολύ καλή απάντηση», ανταπάντησε ο Ρόμπερτ Ρούμπιν, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον ευχαριστεί και το κοινό να τον αποθεώνει. Μας πήραν στο ψιλό και στις ΗΠΑ λέω εγώ....

Δείτε τον διάλογο στο τέλος του βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: