Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

ΠΑΤΡΑ : ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΑΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ''ΕΛΑΙΟΠΑΡΚΟ'' !!! [ video ]

Έρχεται και το ελαιο-πάρκο ! Στήνεται από σήμερα στην παραλιακή ζώνη της Παραλίας Πατρών. Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με τους εργαζόμενους του Δήμου, διαμορφώνουν ένα ακόμη πάρκο στην πόλη, και έπεται συνέχεια. Στο χώρο θα γίνουν και άλλες δεντροφυτεύσεις, θα καθαριστεί, θα τοποθετηθούν φωτιστικά, παγκάκια και γκαζόν. Να προσθέσουμε ότι κοντά σε όλα αυτά θα τοποθετηθεί και μία παιδική χαρά που θα προσφέρει τεράστια χαρά και διέξοδο σε εκατοντάδες παιδιά της περιοχής. Θα μετατραπεί δε, σε χώρο αναψυχής, ενώ σαφώς θα βελτιώσει την εικόνα μιας περιοχής που κατά κοινή ομολογία παρέμενε παραμελημένη εδώ και χρόνια.
Αυτά κάνετε εσείς οι Πελετιδαίοι και προκαλείτε το επιχειρείν της πόλης.
Το οποίο δίνει μάχες ν΄αρπάξει στο τζάμπα κάνα παραθαλάσσιο φιλέτο και πάτε εσείς και φτιάχνετε πάρκα !
Στο σημείο ξεφόρτωσαν χθές συνεργεία του δήμου, γύρω στα 150 ελαιόδεντρα και η φύτευσή τους θα γίνει σήμερα.
Ακολουθούν τα παγκάκια, η διαμόρφωση του χώρου και ό,τι άλλο επιβάλλεται για ν΄αλλάξει όψη η περιοχή απέναντι από το ΠΙΚΠΑ.
Στην περιοχή της Παραλίας, συνεργεία της αυτεπιστασίας του δήμου, φτιάχνουν και μία ωραιότατη πλατεία.
Η πλατεία θα έχει παιδική χαρά, φωτισμό, γκαζόν, πλακόστρωτους διαδρόμους, σύστημα αυτόματου ποτίσματος καθώς και μηχανήματα γυμναστικής.
Πάντα τέτοια !

 


Στάθης Κεραμιδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: