Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

ΣΕΡΓΚΕ'Ι' ΛΑΒΡΟΦ : Η ΔΥΣΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....''ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ'' !!! [ video ]

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε ότι όσο περισσότερα όπλα μεγάλου βεληνεκούς παρέχει η Δύση στο καθεστώς του Κιέβου, τόσο περισσότερο χρειάζεται να απομακρυνθούν αυτά από τα Ρωσικά εδάφη.

«Εάν τώρα επιδιώκουμε να μετακινήσουμε το πυροβολικό των Ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σε μια απόσταση που δεν θα αποτελεί απειλή για τα εδάφη μας, τότε όσο μεγαλύτερου βεληνεκούς όπλα παρέχονται στο καθεστώς του Κιέβου, τόσο πιο μακριά θα πρέπει αυτά να μετακινηθούν από τα εδάφη που αποτελούν μέρος της χώρας μας», δήλωσε ο υπουργός σε συνέντευξή του την Πέμπτη, στον δημοσιογράφο Ντμίτρι Κισελέφ. Ερωτηθείς σχετικά με το για τι είδους εξελίξεις πρέπει να προετοιμαστεί, ο Λαβρόφ δήλωσε ότι η Μόσχα προχωρά με βάση την αντικειμενική πραγματικότητα. «Πρώτα απ’ όλα, από τις πραγματικότητες που κατοχυρώνονται στη νομοθεσία μας, στο σύνταγμά μας. Τέσσερα νέα εδάφη – δύο λαϊκές δημοκρατίες, δύο περιφέρειες – εντάχθηκαν στη Ρωσική Ομοσπονδία ως αποτέλεσμα δημοψηφίσματος. Κατά τη γνώμη μου, δεν προκύπτουν ερωτήματα στο σημείο αυτό. Το γεγονός ότι η Δύση δεν μπορεί να ηρεμήσει και, όπως στα διαβόητα παραδείγματα, βουλιάζει όλο και περισσότερο μέσα «στο λάκκο» με τη «γνωστή ουσία (σκατά)», κατά τη γνώμη μου – αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ''Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης''». Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών, η κλιμάκωση της σύγκρουσης κατρακυλάει σαν χιονοστιβάδα – «όλα ξεκίνησαν με το να προμηθεύουν κάποια κράνη στον Ουκρανικό στρατό, στη συνέχεια εμφανίστηκαν τα φορητά όπλα και τώρα γίνεται λόγος για αεροπλάνα. Υποστήριξε δε ότι «δεν θα πρέπει να αποκλείεται μαζί με τον στρατιωτικό εξοπλισμό που δίνει η Δύση στο Κίεβο, να διαθέσει και πληρώματα μάχης, τα οποία ωστόσο θα παρουσιάζονταν ως....''μισθοφόροι''». Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς ορκίζεται ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, αλλά ο Σολτς είναι επίσης γνωστός για την ικανότητά του να αλλάζει τη θέση του αρκετά γρήγορα», επισήμανε ο Λαβρόφ. «Στην προκειμένη περίπτωση δεν ενεργεί μόνος του.

Ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ δεν θα προχωρήσει ποτέ σε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, η υπουργός Εξωτερικών του, η Ανελένα Μπέρμποκ, ξεκαθάρισε».«Είμαστε ήδη σε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και τον κάνουμε όλοι μαζί», πρόσθεσε ο επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών. Η Φον ντερ Λάιεν «δήλωσε πως το αποτέλεσμα του πολέμου πρέπει να είναι η ήττα της Ρωσίας και μια ήττα τέτοια που να μην ξανασηκωθεί για δεκαετίες», δήλωσε σε συνέντευξή του στη Ρωσική κρατική τηλεόραση ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. «Άραγε αυτό δεν είναι ρατσισμός, ναζισμός και μια απόπειρα να επιλυθεί το ρωσικό ζήτημα;» Επίσης, κατηγόρησε τις ΗΠΑ πως ενεπλάκησαν άμεσα στο περιστατικό με την έκρηξη στον αγωγό Nord Stream πέρυσι στη Βαλτική Θάλασσα, ενώ σημείωσε ότι η Δύση λέει ψέματα για την άρνηση της Ρωσίας να διαπραγματευτεί για την Ουκρανία.

Και κάποιος άλλος το χε πει αυτό, αν θυμόσαστε !!

Επομένως ισχύει και για εμάς, η προειδοποίηση του Λαβρόφ, περί απομάκρυνσης του κινδύνου από τα εδάφη της Ρωσίας.

Υπάρχει μήπως κάτι που δεν έχετε καταλάβει;

  seisaxthia

Δεν υπάρχουν σχόλια: