Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ''ΥΑΚΙΝΘΟΣ'' ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ....''ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ'' !!!

Για το κακούργημα της «συγκρότησης και ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση» καλούνται να απολογηθούν σήμερα ενώπιον του 3ου τακτικου ανακριτή οι δύο Πακιστανοί, που σύμφωνα με τις Αρχές σχεδίαζαν στοχευμένα χτυπήματα στη χώρα μας. Οι δυο κατηγορούμενοι, ηλικίας 28 και 29 ετών σύμφωνα με το κατηγορητήριο σχεδίαζαν να επιτεθούν σε εστιατόριο στου Ψυρρή, το οποίο λειτουργεί και ως συναγωγή Εβραίων, επί της οδού Αισώπου 10. Το αρχικό σχέδιο τους - σύμφωνα πάντα με τις Αρχές - αφορούσε επίθεση με δηλητηριώδες αέριο, ενώ στη συνέχεια, «άλλαξαν» τα πλάνα τους και σχεδίαζαν επίθεση με εκρηκτικά. Εκτός των δύο κατηγορουμένων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, για διεύθυνση τρομοκρατικής οργάνωσης (κακούργημα) και πρόκληση για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση (πλημμέλημα) στον άγνωστο μέχρι στιγμής αρχηγό τους, που φέρεται ως «εγκέφαλος» και ζει στο Ιράν. Σύμφωνα με πηγές, η ΕΥΠ παρακολουθούσε εδώ και μήνες την υπόθεση διαβιβάζοντας πληροφορίες στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Από τις έρευνες πάντως που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα σε σπίτια υπόπτων δεν έχει εντοπιστεί οπλισμός. Για να σας πω την καθαρή μου αλήθεια στην αρχή σκιάχτηκα, μόλις είδα το φρούριο που είχε φτιάξει ο Πακιστανός Τρομοκράτης, στο σπίτι που νοίκιαζε στη Σκάλα Λακωνίας. Τέτοια οχύρωση, τέτοια προστασία, είχα να δώ, από την εποχή που μου διάβαζε η φουκαριάρα η μάνα μου, τον κακό τον λύκο και τα τρία γουρουνάκια. Αν τα τρία γουρουνάκια, είχαν φτιάξει αυτή την καλαμωτή, με την οποία είχε οχυρώσει ο Πακιστανός Τρομοκράτης, δεν πα να φύσαγε ο λύκος με τίποτα δεν θα μπορούσε να πέσει και να μπει μέσα. Αφήστε και το άλλο, που δεν θα μπορούσε να διακρίνει τίποτα μέσα από την καλαμωτή. Μιλάμε για τεράστια εγκληματικά και τρομοκρατικά μυαλά, που η ΕΥΠ και η ΕΛΑΣ, κατάφεραν να τους συλλάβουν, για να μην επιτεθούν με αέρια, σε εστιατόριο ισραηλινής κουζίνας.

Τι αέριο θα χρησιμοποιούσαν είπατε; Δεν μπορώ να καταλάβω τον ειρωνικό τόνο των ερωτήσεων σας. Εγώ σας έχω μάθει να εμπιστεύεστε τον Τάκη τον Θεοδωρικάκο και να ακούτε με προσοχή αυτά που λέει. Έλα όμως που δεν μπορούσαν να βγουν και να ταξιδέψουν ελεύθερα από τη Ζάκυνθο και τη Σκάλα Λακωνίας, γιατί δεν είχαν χαρτιά και θα τους έπιαναν οι ''Κλουζώ'' Τάκης και Κυριάκος. Γιατί απορείτε που γράφω μόνο για αυτούς. Αφού ο ένας είναι επικεφαλής της ΕΛΑΣ και ο άλλος της ΕΥΠ.
Από τη Ρωσίδα πράκτορα στους Πακιστανούς τρομοκράτες. Γνωρίζετε καμία σοβαρή Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών να θριαμβολογεί και να αποκαλύπτει τα ευρήματα της πριν ακόμα έχουν ολοκληρωθεί;
  
          
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ

Μια φορά και έναν καιρό ήταν δυο Πακιστανοί Τρομοκράτες.
Αλλά που τους έβαλαν οι Ιρανοί.
Που ο ένας δούλευε Ζάκυνθο και ο άλλος Λακωνία, χρόνια στα χωράφια.
Που θα χτύπαγαν στόχο στην Αθήνα .
Που ανάθεμα κι αν είχαν πάει ποτές τους.
Όπλα δεν είχαν.
Βόμβα δεν είχαν.
Χαρτιά για να κυκλοφορούν χωρίς φόβο δεν είχαν.
Λοιπόν .... αν όλα αυτά δεν σας κάνουν εντύπωση είναι γιατί τέτοιοι σανοφάγοι είστε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: