Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο....ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ....ΛΕΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!!

Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων,δήλωσε ο πρόεδρος....του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στο γήπεδο Σπόρτινγκ εν μέσω συνθημάτων «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, δυνατό» ??? και «Ανδρέα ζεις εσύ μας οδηγείς» ???.
Ο Βενιζέλος κάλεσε όλους τους ανθρώπους του χώρου «να έρθουν στην....κοίτη της παράταξης, τώρα την Κυριακή, όχι....μετά τις εκλογές, να ρίξουν την κρίσιμη και χρήσιμη, χρήσιμη με....κοινοβουλευτικό αντίκρισμα, ψήφο στην
παράταξη μας» και χαρακτήρισε τις περιοδείες του σε όλη τη χώρα και σε περιοχές του Λεκανοπεδίου....ως «οδοιπορικό αλήθειας», το οποίο ολοκληρώνεται την Παρασκευή στη Θράκη, και σημειώνοντας ότι όπου πήγε το μήνυμα είναι παντού το ίδιο για....«ενότητα, συσπείρωση και αποφασιστικότητα».«Ζητούμε», τόνισε, «την τρίτη εντολή γιατί θέλουμε να είμαστε και θεσμικά εγγυητής της εθνικής σταθερότητας που είναι και προοδευτική, γιατί προοδευτικό είναι το ασφαλές, που καλύπτει τον αδύναμο, που επιτρέπει στην οικονομία να αναπτυχθεί» ???.
Είναι η ώρα να μάθουμε γιατί, αλήθεια, ο κ. Βενιζέλος ταξίδεψε στις Κάννες αντιπρόεδρος του Παπανδρέου και επέστρεψε αντιπρόεδρος του Σαμαρά; Είναι, επίσης, ώρα να μάθουμε: γιατί, αλήθεια, το 2012, ο τότε υπουργός οικονομικών, ο κ. Στουρνάρας, ενώ είχε τη στήριξη Λαγκάρντ να θέσει θέμα διαγραφής του ελληνικού χρέους στο Eurogroup, το κάρφωσε στον κ. Σόιμπλε, για να του πει το απαξιωτικό “forget it, Yiannis” κι αυτός αμέσως να το ξεχάσει; Είναι η ώρα να μάθουμε γιατί, αλήθεια, δυόμισι χρόνια τώρα η κυβέρνηση Σαμαρά λεηλατεί στη φορολογία τη μεσαία τάξη, ενώ βάζει στα συρτάρια της λίστες της φοροδιαφυγής, τη λίστα Λαγκάρντ, και αφήνει στο απυρόβλητο τους μεγαλοφοροφυγάδες;».
Σαφές και το....υπονοούμενο του προεκλογικού σποτ του ''ΠΑΣΟΚ''…
Γνώση – Ευθύνη – Εμπειρία ρε κουφάλεςvenizelos

Δεν υπάρχουν σχόλια: