Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!! [ video ]

Ο Αλέξης Τσίπρας ενισχύει συνεχώς την Πασοκογενή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελείται από πολλά πρώην πράσινα στελέχη, και παλαιά και νέα. Για παράδειγμα ο Αντώνης Κοτσακάς, η Ξενογιαννακοπούλου, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Νίκος Κοτζιάς (κι αυτός στενός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου), ο Νίκος Τόσκας, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Γιάννης Ραγκούσης που συμμετέχει στις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τζουμάκας που έχει εκφραστεί θετικά για τον ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ.
Είναι γνωστό ότι το ρόλο του πολιορκητικού κριού παίζει ο Χρήστος Σπίρτζης που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο χώρο της Κεντροαριστεράς.
Είναι επίσης γνωστό πως όλη αυτή η ''Πασοκοποίηση'' του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκνευρίσει τους....''πούρους'' αριστερούς. Ποιος από τους δυο πρεσβεύει το παλιό, και ποιος το καινούριο;
Σε αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσει ο έλληνας, καθώς και σε τι διαφέρει ο νεόκοπος Αλέξης της......''Αριστεράς'' από τον γερασμένο Γιώργο του''Κινήματος Αλλαγής''. Λένε ακριβώς τα ίδια, όμως βρείτε μόνοι σας τις διαφορές........Γι’ αυτό έρχεται με φόρα ο Κούλης με τον Άδωνη για να επαναφέρουν την ισορροπία στους συσχετισμούς δυνάμεων της...κωμωδίας και της...γελοιότητας! Ο πρώην ''πρωθυπουργός'' με δηλώσεις του τονίζει ότι τελικά το ΚΙΔΗΣΟ θα πάρει μέρος στο συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ., αλλά θέτει τους δικούς του όρους. Την ίδια ώρα η Φώφη Γεννηματά θέλει να εμφανίζεται ως μοναδική κληρονόμος του Αντρέα Παπανδρέου, ενώ ο Ευ. Βενιζέλος ζητά την υπεράσπιση του έργου της κυβέρνησης Σαμαρά.
Σήμερα όμως από τα βασικά θέματα στο βίντεο που ακολουθεί, είναι οι δηλώσεις του Γιωργάκη Παπανδρέου (ΓΑΠ) και η όλο και μεγαλύτερη σύγκλιση ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρα με ΠΑΣΟΚ - ΓΑΠ - ΚΙΝΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: