Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

''ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑ''....ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ !!! [ video ]

Με τον Πάπα Φραγκίσκο αναμένεται να συναντηθεί το Σάββατο στο Βατικανό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην Ιταλία.
Αναλυτικότερα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στην ιταλική πρωτεύουσα για τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Προοδευτικού Φόρουμ, ενώ το Σάββατο θα είναι η μέρα κατά την οποία θα γίνει δεκτός από τον Ποντίφικα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάπας Φραγκίσκος έχει εκφραστεί στο παρελθόν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον κ. Τσίπρα, τον οποίο άλλωστε είχε προτείνει για το Νόμπελ Ειρήνης, λόγω της στάσης του ως πρωθυπουργού στο Προσφυγικό-Μεταναστευτικό.
Όπως είχε δηλώσει τότε ο Πάπας Φραγκίσκος, «μίλησα κάποτε σ’ έναν πολιτικό, έναν άνθρωπο τον οποίο σέβομαι και θα πω το όνομά του: Αλέξης Τσίπρας. Και μιλώντας γι’ αυτό (σ.σ.: για τους μετανάστες) και για τις συμφωνίες να μην τους επιτραπεί η είσοδος, μου εξήγησε τις δυσκολίες, όμως στο τέλος μου μίλησε από καρδιάς και είπε αυτή τη φράση: ‘Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πιο σημαντικά από τις συμφωνίες’. Η φράση αυτή αξίζει το Βραβείο Νόμπελ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: