Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

ΑΓΑΠΗΤΙ....ΚΟΥΛΗΣ !!! [ videa ]

Kαλά, τον είχε γονατίσει ο Χατζηνικολάου τον Μητσοτάκη. Προσφυγικό, συντάξεις, επιδόματα, ΔΕΗ, κανάλια, ΕΝΦΙΑ, Μακεδονικό, Τουρκία. ΟΛΑ....ΔΕΝ τα είχε ρωτήσει! Μετά είχε ένα γαμάτο βίντεο για το πως γνώρισε τη Μαρέβα στο Harvard. Της έδωσε σημειώσεις Στατιστικής.  Έστω όμως ότι ο Πρωθυπουργός μιας οποιαδήποτε χώρας δίνει συνέντευξη σε έναν γνωστό δημοσιογράφο μετά από 100 μέρες διακυβέρνησης. Έστω ότι αντί για συζήτηση και ερωτήσεις πάνω σε κρίσιμα ζητήματα πολιτικής και οικονομίας, η συνέντευξη είναι κάπως αλλόκοτη.
Η μετάδοση είναι γεμάτη από «βίντεο – ντοκουμέντα» για τη ζωή του, τι λένε οι γονείς του γι αυτόν, τον έρωτά του με τη γυναίκα του, τι κάνει στον ελεύθερο του χρόνο, με ποιον ήχο χτυπάει το κινητό του. Ο δημοσιογράφος του απευθύνει σκληρά ερωτήματα που βασανίζουν την κοινωνία, όπως το «σας έλειπαν η γονείς σας στην ορκωμοσία σας», «τι πατέρας είστε», αν «γυμνάζεται» και για τα ντολμαδάκια της μητέρας του. Ανεξάρτητα από τις πολιτικές σας απόψεις και τα πρόσωπα, πώς θα χαρακτηρίζατε όλο αυτό το έκτρωμα; Ενημέρωση σίγουρα όχι. Από την άλλη, έλαμπε ο Χατζιαβάτης εεε συγγνώμη ο Χατζηνικολάου στη συνέντευξη με Κούλη.
Όχι από έρωτα αλλά έτσι ακτινοβολείς όταν σου ρυθμίζουν τα δάνεια σαν να στα χαρίζουν ενώ χρώσταγες και της Μιχαλούς. Εξοφλήθηκε κι αυτό το γραμμάτιο. Ευχαριστούμε το 40% που μας φόρεσε καπέλο τα δανεικά του Χατζηνίκου. Μία ακόμα ευγενική χορηγία του ελληνικού λαού στους Χατζιαβάτηδες αυτού του τόπου.
''Εφκαριστούμε Ελλάντα''....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: