Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ΕΤΣΙ ΘΩΡΑΚΙΣΑΜΕ ΤΟ ''ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ'' !!! [ video ]

Μόνο οργή προς τους «άριστους» της κυβέρνησης που «παλεύουν» εδώ και δύο χρόνια πανδημίας να θωρακίσουν το ΕΣΥ, μπορούν να προκαλέσουν οι εικόνες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα δημόσια νοσοκομεία. Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση αντί να επιτάσσει "ταϊζει" με ζεστό χρήμα τους κλινικάρχες.

Αποκαλυπτικές εικόνες, που έφερε στη δημοσιότητα ο 902.gr, δείχνουν υγειονομικούς που εφημερεύουν σε κλινικές Covid-19 στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» να έχουν κυριολεκτικά «γονατίσει», να είναι εξαντλημένοι και υπό κατάρρευση.

Οι ειδικευόμενοι προσπαθούν να ξεκουραστούν στο πάτωμα! Ξαπλώνουν πάνω σε στρώματα που έχουν απλώσει στο πάτωμα για να καταφέρουν να πάρουν δυνάμεις για να συνεχίσουν τη μάχη που δίνουν στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας.

Πέρα από το χειροκρότημα στα μπαλκόνια, το υπουργείο Υγείας θα κάνει κάτι για τους γιατρούς και τους νοσοκόμους; Ή θα απαντάει με ΜΑΤ, όπως άλλωστε είδαμε τελευταία στο Παίδων Πεντέλης; Διασωληνωμένοι πεθαίνουν πριν προλάβουν να βρουν κρεβάτι σε ΜΕΘ. Αυτό είναι ποινικό αδίκημα προς διερεύνηση ή όχι; Κατά τ' άλλα, ακόμα 110 νεκροί χθές, πάμε για 23.000 συνανθρώπους μας, το ΕΣΥ καταρρέει και ραφάλ πετάνε πάνω από την Ακρόπολη. Όλα καλά..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: