Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ : ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ Τ' ΑΡΜΑΤΑ....ΚΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ !!! [ video ]

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο σύζυγος του προέδρου, Τάιλερ Μακμπέθ, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στον ΑΝΤ1.

Κι αφού ακούστηκαν πολλά, όπως, πώς γνωρίστηκαν, το love story, τον ''ρατσισμό'' που δέχεται ο σύντροφός του Κασσελάκη επειδή είναι… Αμερικάνος και όχι γκέι, τα πεθερικά, πόσο καλά μαγειρεύει τα παϊδάκια ο Στέφανος, ποια καριέρα θα ακολουθήσει στην Ελλάδα κ.λπ, κι αφού ο Τάιλερ Μακμπέθ μας είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική, στο τέλος πέταξε αυτό που κρύβεται στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, ο Τάιλερ Μακμπέθ ήταν κατηγορηματικός:

«Απολύτως. Χωρίς αμφιβολία, χωρίς αμφιβολία, 100%. Ο λόγος που αφιερωθήκαμε μαζί σε αυτό ήταν γιατί του είπα από την αρχή, δεν με ανησυχεί αν θα καταφέρεις να κερδίσεις την ηγεσία του κόμματος, αλλά αυτό που με απασχολεί είναι να βεβαιωθείς ότι θα κάνεις ό,τι πρέπει για να γίνεις ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.
Αν πρόκειται να σταματήσουμε τη ζωή μας στις ΗΠΑ και να τα βάλουμε όλα σε αναμονή εκεί και να μεταφέρουμε τη ζωή μας εδώ και να κάνουμε αυτή την προσπάθεια μαζί, θα το κάνουμε, και θα το κάνουμε ολοκληρωτικά, και δεν θα υπάρξουν εκπτώσεις, θα το κάνει για τους σωστούς λόγους, και θα το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε, και θα δούμε τι θα συμβεί».

Αν το Ελληνικό κοινό, δεν βλέπει τη χυδαιότητα, την προσωπική φιλοδοξία, τον σφετερισμό, τον εγωισμό, την υπεροψία και τον τυχοδιωκτισμό που κρύβονται σε αυτές τις φράσεις, τότε είναι άξιο της μοίρας του, η οποία… δεν είναι και στα καλύτερα της τελευταία.

Και για να είμαστε δίκαιοι, τώρα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που φεύγουν θα αρχίσουν να λένε ότι έχασε την αριστερή του ταυτότητα και θα το παίζουν φουλ ριζοσπάστες... Αυτά δεν τα έβλεπαν όσο ήταν κυβερνητικό κόμμα ...ούτε μνημόνια είδαν ούτε πέτσινο δημοψήφισμα ούτε διαβολικά καλό Τραμπ είδαν ούτε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς , ούτε χρηματιστήριο ενέργειας ούτε ξεπούλημα αεροδρομίων, λιμανιών, ΟΣΕ, ούτε δέσμευση της χώρας για 99 χρόνια.... Τώρα βρήκαν το φως τους που το καράβι μπάζει από παντού.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: