Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

ΝΑΤΟΣ - ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!! [ video ]

Στην Πάτρα θα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μια σχεδόν εβδομάδα πριν τη διενέργεια των Ευρωκελογών 2024 της 9ης Ιουνίου.

 Οπως έχει ανακοινωθεί o Πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Πάτρα για να πραγματοποιήσει ομιλία στις 12:00 το μεσημέρι στη συμβολή του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου με την οδό Γεροκωστοπούλου. Νωρίτερα επισκεφθεί τα γραφεία της Τ.Ο. Αιγίου, στην οδό Μητροπόλεως.

Θυμάστε την φλογερή υποδοχή που είχαν ετοιμάσει προεκλογικά οι ΟΝΝΕΔίτες της Πάτρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Μάκη Βορίδη λίγες μέρες αργότερα.
Μία υποδοχή με βάγια και δάφνες να σκορπίζονται στους δρόμους απ’ όπου θα περνούσε ο πρωθυπουργός. Ήταν μάλιστα και υπερπαραγωγή: οι γαλάζιοι νεολαίοι είχαν φτιάξει κι ένα χαρτόνι με γαρύφαλλα για να δείξουν την αγάπη τους στον αρχηγό, ίσως χωρίς καν να γνωρίζει ο ίδιος για τις προθέσεις τους.
Φέτος τρείς κι ο.....κούκος !!!
Ε, λοιπόν, ένα πουλάκι μου μαρτύρησε ότι τα βάγια τα είχαν πάρει από έναν παραγωγό, τον οποίο....''άφησαν απλήρωτο'' !!! Και αναγκαστικά ο άνθρωπος κατέφυγε σε....''νομικά μέσα για να πάρει τα χρήματά του!
Όχι βρύα και λειχήνες δεν θα δούμε αλλά καλού - κακού, κάποιος να πει στους ΟΝΝΕΔίτες και στο 41%τακατό, να μαζέψουν τις δάφνες και τα βάγια και να τις αποξηράνουν γιατί από Σεπτέμβρη η φακή θα πάει σύννεφο. Φήμες ότι μετά την ομιλία θα πάει στην πλατεία Γεωργίου και θα πολλαπλασιάσει τα ψάρια στο επάνω συντριβάνι ερευνώνται.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: