Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

''ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ....ΓΥΡΩ'' ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ !!! [ video ]

Ο Στέφανος Κασσελάκης «φαγώθηκε» αριστοτεχνικά από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να προλάβει καν να καταλάβει το κακό που τον βρήκε, και πλέον το Game of Thrones για τη διαδοχή του έχει αρχίσει. Μπορεί οι νικητές της πρότασης μομφής σε βάρος του τέως προέδρου να λένε τα προβλεπόμενα για την ενότητα του κόμματος, αλλά όλοι γνωρίζουν πως η μάχη των δελφίνων που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες δεν θα έχει αβρότητες και συντροφικούς εναγκαλισμούς.
Θα είναι βίαιη, θα συρρικνώσει τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη περισσότερο, καθώς είναι δεδομένο ότι....ο νικητής θα είναι μόνος από την πρώτη ημέρα. Σε τι νερά θα πλέει ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το φθινόπωρο με ορόσημο το Καταστατικό Συνέδριο του; Σε αυτή τη μάχη για τον θρόνο του ΣΥΡΙΖΑ που μοιάζει περισσότερο με ηλεκτρική καρέκλα, οι πρώτοι υποψήφιοι έχουν ήδη κάνει σαφείς τις προθέσεις τους.
Με μια ανακοίνωση επανέρχεται σήμερα για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος συνοδευόμενος από τη γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης της Έδεσσας από τους Τούρκους και θέτει 4 ερωτήματα προς την Πολιτική Γραμματεία.

Αναφέρει η ανακοίνωση: 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται σε μια κρίσιμη περίοδο, με το συνέδριο να έχει αναβληθεί ήδη μία φορά και να σχεδιάζεται να διεξαχθεί σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης που είναι κλειστό για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούγεται το ''Gazi Live''. Τούτων δοθέντων, υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα που αφορούν το επικείμενο συνέδριο, τα οποία χρήζουν άμεσης απάντησης:
•⁠ ⁠Ποιες ακριβώς ενέργειες έχουν γίνει για την αναζήτηση χώρου διεξαγωγής του συνεδρίου και πότε ξεκίνησαν;
•⁠ ⁠Υπάρχει σύμβαση μίσθωσης χώρου;
•⁠ ⁠Ποια εταιρεία έχει αναλάβει τη διαδικασία των εκλογών;
•⁠ ⁠Γιατί δεν έχει ανοίξει ακόμη η καμπάνια για το συνέδριο;
Και καταλήγει: «Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι καθοριστική για τη διασφάλιση της εμπιστοσύνης και της συμμετοχής των μελών του κόμματος».....


Δεν υπάρχουν σχόλια: