Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ....ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ. ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!

Μια ανάσα από τον ανασχηματισμό φαίνεται πως βρίσκεται η κυβέρνηση καθώς σήμερα αναμένονται οι ανακοινώσεις για το ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν.
Το μεγαλύτερο αίνιγμα παραμένει η θέση του υπουργού Οικονομικών, με το σενάριο που θέλει τον Γιάννη Στουρνάρα να αναλαμβάνει τα ηνία της Τράπεζας της Ελλάδος να φαντάζει ως το πιο ρεαλιστικό. 
Παράλληλα, ως διάδοχός του φαίνεται πως θα επιλεχθεί  πολιτικό πρόσωπο, ωστόσο παραμένει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών και πρόσωπο με εμπειρία στις επαφές με τους δανειστές. 
Από κει και πέρα, ψηλά στη λίστα των υπουργοποιήσεων, βρίσκονται οι Ανδρέας Λοβέρδος και Μάκης Βορίδης, ενώ υπόψη φαίνεται πως λαβάνεται και το όνομα του Άρη Σπηλιωτόπουλου. 
Όσον αφορά στους "σίγουρους"΄, σ΄αυτούς δηλαδή δεν θα μετακινηθούν από τις υπουργικές καρέκλες, αυτοί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις είναι  ο υπουργός Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος, ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, Υποδομών Μ.Χρυσοχοΐδης και  Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: