Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΕΡΕ Η ΠΟΡΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ !!!

 * Τα γερμανικά καμιόνια που λέει το τραγούδι, είναι μια προσφορά της siemens *
Την απόφασή του να μην υπάρξει κανένας συγγενής του στη μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ, ή σε άλλο πολιτειακό αξίωμα, διατυπώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει πως ξέρει ότι αυτό είναι σκληρό και άδικο, ειδικά για την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Κ. Μητσοτάκης, ανακοίνωσε ακόμα πως στο πλαίσιο της Συνταγματικής Αναθεώρησης θα προτείνει την αποσύνδεση της ανάδειξης Πρόεδρου της Δημοκρατίας από τις πρόωρες εκλογές. Έτσι, σε περίπτωση αδιέξοδου στη Βουλή η εκλογή Πρόεδρου θα γίνεται απευθείας από το λαό άλλα, χωρίς διάλυση της εθνικής αντιπροσωπείας.
«Δεν έχουμε πολλούς πολιτικούς της εμβέλειας της Ντόρας Μπακογιάννη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κ. Χατζηδάκης, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του προέδρου της ΝΔ. Δεν ήταν λίγα τα «γαλάζια» στελέχη που δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους αναφορικά με τη δήλωση αυτή, αφού επρόκειτο για «επιεικώς άστοχη ενέργεια». Και άλλα πολύπειρα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με δηλώσεις τους υπονόησαν την αντίθεσή τους.
Την ίδια στιγμή βέβαια ο μελλοντικός παροπλισμός της Ντόρας φαντάζει σχετικά «αναίμακτος» μπροστά στο επικοινωνιακό χάρισμα, και την αυξανόμενη δυναμική που αποκτά ο Κώστας Μπακογιάννης ως ελπιδοφόρος πολιτικός - πέραν της τοπικής αυτοδιοίκησης -
καθώς και το ενδιαφέρον που προσέλκυσε πάνω του όταν διαφώνησε με την κεντρική γραμμή του κόμματος σχετικά με τη συμμετοχή των «γαλάζιων» στελεχών στα περιφερειακά συνέδρια, φαντάζουν επικίνδυνα στα μάτια του θείου του, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον αφοπλίσει πολιτικά αποκλείοντάς τον από κάθε θώκο, ακόμη και στην τοπική αυτοδιοίκηση, φοβούμενος ενδεχόμενη ανατροπή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: