Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙΤΕ - ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙΤΕ....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ !!! [ video ]

Ένα χρόνο πριν από τις φωτιές στο Μάτι προχωρούσαν σε εξαγγελίες για τα αυθαίρετα.
Oι φίλοι τους (Εφ.Συν, 9/6/2017) τις διαφήμιζαν έτσι:

    Ενα χρόνο αργότερα ήρθε η τραγωδία. Τότε “ξέχασαν” τι έλεγαν ένα χρόνο πριν και επέλεξαν την τακτική του «μην κάνετε κριτική, δεν είναι της ώρας» (https://www.imerodromos.gr/skasmos-eseis-zagaria-toy-nikoy-mpogiopoyloy/) για να ακολουθήσει το «όλοι μαζί τα κάψαμε» (ενδεικτικές οι τότε δηλώσεις Καμένου: https://www.imerodromos.gr/den-yparchei-patos/). 
   Εν τούτοις, λίγες μέρες μετά την καταστροφή στο Μάτι, μετέτρεψαν την ανάγκη σε φιλοτιμία και είδαμε τον Τσίπρα να εμφανίζεται για να δηλώσει ότι θα βάλουν – και αυτοί – το μαχαίρι στο κόκαλο.
   Θυμηθείτε και θαυμάστε τις εξαγγελίες του Τσίπρα αμέσως μετά την καταστροφή στο Μάτι:

Και τώρα, λοιπόν, μόλις πέντε μήνες από την τραγωδία στο Μάτι και από εκείνες τις διακηρύξεις περί «τέλους στην αυθαιρεσία», έρχονται οι «κατοικούμε στα λόγια μας» για να ανακοινώσουν τι;;;; Νομοσχέδιο για την τακτοποίηση, λέει, αυθαιρέτων για κτίσματα που είναι μέσα ακόμα και σε δασικές εκτάσεις!!!
  Προωθούν νομοσχέδιο που η εφημερίδα «Αυγή» (7/12/2018) το περιγράφει έτσι (εδώ το δημοσίευμα):
  Αυτοί που τώρα διαφημίζουν «τακτοποιήσεις», είναι οι ίδιοι που στις 24 Αυγούστου έλεγαν αυτά:

    Αυτές είναι οι «αθώες περιστερές» που με θράσος χιλίων πιθήκων και για να αποσείσουν ευθύνες, επιχείρησαν την ώρα της τραγωδίας στο Μάτι να κρυφτούν επικαλούμενοι, τι; Μα την ίδια αυθαιρεσία που και οι ίδιοι υπηρετούν και που – οι ίδιοι – διαφημίζονται σαν οι καλύτεροι διεκπεραιωτές της!
    Την αυθαιρεσία που την «τακτοποίησή της», όπως και οι προηγούμενοι έτσι κι αυτοί, την κάνουν προεκλογική τους σημαία. Και πότε μάλιστα; Μόλις πέντε μήνες μετά το κακό στο Μάτι.
    Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν τσίπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: