Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΝΕΟ ΕΡΓΟ....''ΤΟ ΝΙ - ΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ'' !!! [ video ]

Η αλήθεια είναι πως δε μάθαμε ποτέ το αν το Bandersnatch της Αχαΐας που είχε στήσει ο μεγάλος μινάρας της λαϊκή δεξιάς, Νίκος Νικολόπουλος, δούλεψε τελικά.
Η αλήθεια είναι πως αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, δε χρειαζόταν και πολύ η βοήθεια του κοινού για να βρεθεί το όνομα ''Νέα Πάτρα'' που φέρει περήφανα ο συνδυασμός του οποίου ηγείται ο Νικολόπουλος.

Παρ’όλα αυτά, ο άνθρωπος που έχει δεχτεί στη ζωή του περισσότερη ευχή από όλους μας δε σταματάει να ψάχνει τρόπους για να κάτσει με τη νεολαία ενόψει δημοτικών εκλογών. Καρπός αυτής της προσπάθειας είναι και το τσαχπίνικο σποτάκι για το κοπή τη πίτα του συνδυασμού του Νι.Νι., στο οποίο ο Νι.Νι.
ανοίγει μια πόρτα για να προσφωνηθεί από κάποιον δεύτερο, προβλέψιμα και ατρόμητα, ως νινί (πιο συγκεκριμένα, ότι ήρθε το νινί).
Δείτε το σποτάκι, και χάστε την πίστη σας σε όποιον θεό πιστεύετε:
Υπενθυμίζουμε εδώ ότι η ενδεχόμενη νίκη του Νικολόπουλου στις δημοτικές εκλογές (παρότι το μουστάκι του Πελετίδη είναι πανίσχυρος αντίπαλος) θα έχει δύο αποτελέσματα. Αφενός, θα μετατρέψει την Πάτρα σε Τεχεράνη.

Αφετέρου, αυτό το γλέντι θα γίνεται κάθε μέρα στο Δημαρχείο της πόλης:
Η αλήθεια είναι ότι ως εμπορικό λιμάνι, η Πάτρα με ηγέτη Νικολόπουλο έχει το potential να κάνει πραγματικότητα το κλασσικό αυτό άσμα: luben

Δεν υπάρχουν σχόλια: