Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ : ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ Ή ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ !!! [ video ]

Απογοήτευση από τη στάση Ανδρουλάκη που δήλωσε ότι το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ θα πει ''ναι'' στην πρόταση μομφής αλλά λέει ''όχι'' στις πρόωρες εκλογές....λόγω θανάτων από κορωνοϊό. Aφού υποδηλώνει ότι υπερψηφίζει την πρόταση μομφής για μικροκομματικούς λόγους, μην του πουν ότι το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ είναι ''δεκανίκι'' της κυβέρνησης, αλλά και επειδή γνωρίζει ότι δεν πέφτει η κυβέρνηση. «Είναι προφανές ότι δεν θα παράσχουμε καμία στήριξη στην κυβέρνηση. Απεδείχθη ότι η θεωρία του Κ. Μητσοτάκη ότι είναι αποτελεσματική κυβέρνηση κατερρίφθη. Θα στηρίξουμε την πρόταση αυτή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπαίνουμε στα εσωκομματικά παιχνίδια του Α. Τσίπρα» είπε σε συνέντευξη στην Πόπη Τσαπανίδου. Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ επεσήμανε με έμφαση «αξιολογούμε αρνητικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και γι’ αυτό θα ψηφίσουμε την πρόταση μομφής», επαναλαμβάνοντας πως δεν μπαίνει στα παιχνίδια του Α. Τσίπρα.
«Ο Α. Τσίπρας ψάχνει σωσίβιο και δίνει σωσίβιο στον Κ. Μητσοτάκη» επεσήμανε χαρακτηριστικά. Ξεχνά φαίνεται ο Ν. Ανδρουλάκης, ότι όταν υπερψηφίζεις πρόταση δυσπιστίας, ζητάς να πέσει η κυβέρνηση. Αν δε ζητάς ταυτόχρονα εκλογές, θέλεις άλλη κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή.
Η τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο ήταν το Νοέμβρη του 2011, όταν ανετράπη ο Γ. Παπανδρέου και ήρθε ο Παπαδήμος.
Ενδιαφέρον....Ψηφίζει πρόταση μομφής αλλά είναι εναντίον πρόωρων εκλογών, ο ορισμός της αντίφασης. Να ψηφίζεις πρόεδρο κόμματος και να βγαίνει αρχηγός φοιτητικής παράταξης. Κρίμα.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: