Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ. ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΣ ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ !!! [ video ]

Σε ωμό εκβιασμό δείγμα του τι θα ακολουθήσει με παντοδύναμη κυβέρνηση Μητσοτάκη προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη από τη Ροδόπη. Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ βρέθηκε σε χωριά της ορεινής Ροδόπης όπου συναντήθηκε με τους φορείς, τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους κατοίκους της πόλης, απειλώντας ότι «εάν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εσάς». Σας προτρέπω να δείτε το βίντεο και θαυμάσετε τον τρόπο που μία επαγγελματίας των εκβιασμών με το πράσινο κοστουμάκι της "ζητάει" την ψήφο της μειονότητας στη Ροδόπη.
Τους μιλά "για αυτό που έγινε", δηλαδή για τη ροζ Ροδόπη, τους περιγράφει "αυτό που θα γίνει" αν πάρει η ΝΔ "ισχυρή ώθηση από τη μειονότητα", τους βάζει γενικά μυαλό ενώπιον μιας προσφοράς που δεν μπορούν να αρνηθούν.
Μία απλή επίσκεψη στο site του Υπουργείου Εσωτερικών και η ανάγνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών του Μαΐου του 2012 βέβαια βοηθά ώστε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.
Το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, που σε όλη την Ελλάδα πήρε 2,55%, είχε λάβει στη Ροδόπη 17,95%, το μεγαλύτερο σε όλη την Ελλάδα, μεγαλύτερο ακόμα και από την πατρίδα της τα Χανιά.
Σε απόλυτες τιμές το κόμμα αυτό έλαβε στη Ροδόπη υπερδιπλάσιες ψήφους από ότι στην Α' Θεσσαλονίκης και στην Α' Αθηνών για παράδειγμα.
Περίεργο θα έλεγε κανείς. Είναι αρκετά επικίνδυνο να παίζεις με την μειονότητα των Ελλήνων μουσουλμάνων στη Θράκη, σε μια πολύ ευαίσθητη περιοχή. Και κανείς δεν πρέπει να το κάνει, ειδικά μια πρώην Υπουργός Εξωτερικών.....


Δεν υπάρχουν σχόλια: