Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

ΦΑΤΕ - ΦΑΤΕ ΠΕΙΝΑΛΕΣ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! [ video ]

Ήρθαν δύο κρουαζιερόπλοια λέει στη Θεσσαλονίκη, και πήγε ο δήμαρχος να τα υποδεχτεί και να τους μοιράσει κουλούρι ενώ από πίσω του χορεύουν συρτάκι για να ευχαριστήσουν τους τουρίστες.
Ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες της Ασίας αυτά. Μόνο ο σεξοτουρισμός με ανήλικα μας λείπει, αν και είμαι βέβαιος ότι με δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη θα το καταφέρουμε κι αυτό. Άλλωστε έχουν μπει οι βάσεις απ' την πρώτη.

''ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ''....''ΑΔΕΙΑΖΕΙ η ΑΘΗΝΑ''....λένε στα κανάλια....Επειδή μερικές χιλιάδες κατοίκων της Αττικής, 24000 την Παρασκευή, γέμισαν τα Καράβια....και επειδή άλλες 25000 πέρασαν από τα διόδια.....αυτό είναι ένδειξη ''ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ''. Οτι ''ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ'' ο κόσμος....Οτι ''ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ για ΞΟΔΕΜΑ''. ΓΙΑ τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πολιτών που ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ....ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να δημιουργήσουν στο υποσυνείδητο του πολίτη....ΑΠΟΔΟΧΗ στην επερχόμενη ακόμα χειρότερη....ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που έχουν σκοπό να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ....Φτάσατε στο σημείο ρε πολικάντηδες της κακιάς ώρας....να περνάτε στον κόσμο για μ@λ@κ@....και να τον κάνετε να πιστεύει ότι είναι πολυτέλεια ένα τριήμερο..

ΤΡΙΗΜΕΡΟ....Όπου ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ....και ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ 40ωρο.....ρε ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: