Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ - Ο ΦΡΕΝΤΙ ΜΠΕΛΕΡΗ - Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ....ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !!! [ video ]

Ο Πύρρος Δήμας με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές και μεταξύ άλλων μίλησε για τον συνυποψήφιο του με το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντι Μπελέρη, σημειώνοντας ότι είναι άδικα προφυλακισμένος και μάλιστα έστειλε και μήνυμα στον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα, λέγοντας πως θα τον ταράξουν στη νομιμότητα μέσα από το Ευρωκοινοβούλιο. «Μιλάμε όλοι εμείς για τον κύριο Μπελέρη, γενναία απόφαση του πρωθυπουργού να τον βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο, είναι άξιο τέκνο της Χειμάρρας, είναι ένας πατριώτης που θεωρώ ότι άδικα, όχι εγώ όλος ο κόσμος που ξέρει είναι προαποφασισμένη η φυλάκισή του. Ήταν σχέδιο. Εμείς σαν Ευρωβουλευτές, που θα είμαστε στην Ευρωβουλή, θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα. Μια χώρα που είναι υπό ένταξη, πρέπει να κάνει κάποια πράγματα, έχουν γίνει βήματα αλλά λειτουργούν με μεθόδους μαφίας». Πάντως εντύπωση κάνει το γεγονός πως ο πρώην ολυμπιονίκης από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έχει γίνει υπερασπιστής και εκφραστής ακραίων θέσεων, βγαίνοντας μάλιστα και μπροστά για να στηρίξει το σύστημα και τις επιλογές του Κυριάκου Μητσότακη. Ας ενημερώσει κάποιος τον Πύρρο Δήμα πως στην αρχαία Αθήνα άρχοντες και βουλευτές εκλέγονταν με κλήρωση. Ο λαός ΔΕΝ θέλησε τον Πύρρο Δήμα για ηγέτη του στις εκλογές του 2015. Με κλήρωση μπορεί να εκλεγόταν.
Και ας πάμε τώρα στον Πύρρο. Τι ήταν ο Πύρρος.
Ένα παιδί που ήλθε περπατώντας από την Αλβανία του Χότζα στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ. Και μετά ήρθε ο Σγουρός (αφεντικό στην ομοσπονδία άρσης βαρών κλπ κλπ), ο Ιακώβου και το «σύστημα». Ένα σύστημα ντόπας που έφτιαξε μια υπερομάδα και που στο τέλος κατέληξε με τον Ιακώβου
και μερικά παιδάκια ένοχα και το Σγουρό υπερνομάρχη και περιφερειάρχη.
Βέβαια, θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση στις απόψεις του Πύρρου Δήμα, αφού είναι προφανές πως έχει μειωμένη αντίληψη.
Ο Πύρρος Δήμας ήταν στην εθνική ομάδα άρσης βαρών και δεν είχε πάρει χαμπάρι πως ντοπάρονταν σχεδόν όλοι εκτός από αυτόν. Δεν είσαι παιδάκι νηστικό από την Αλβανία πιά Πύρρο.
Είσαι χορτάτο αρκούδι από αμοιβές, τιμές, συμβόλαια, διαφημίσεις, χορηγούς που χορεύει  και αν σου ζητούν να ξεπληρώσεις, είναι δύσκολο να αρνηθείς.

Ο Πύρρος Δήμας ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, προφανώς, επελέγη λόγω των....''πολιτικών του ικανοτήτων'', έκανε το κομοδίνο του Βενιζέλου και ψήφιζε ανέμελος τα Μνημόνια.
Τα Μνημόνια που ψήφιζε ο Πύρρος Δήμας έδιωξαν πολύ κόσμο από τη χώρα, πριν έρθει ο κακός ΣΥΡΙΖΑ που δεν αντελήφθη το μεγαλείο του Πύρρου Δήμα για να τον χώσει κι αυτόν σε κάποια θέση, αφού δεν εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2015.
Επίσης, ας ενημερώσει κάποιος τον Πύρρο Δήμα πως στα προτεκτοράτα δεν υπάρχουν ηγέτες.
Και προτεκτοράτο κατάντησε την Ελλάδα το κόμμα που στήριξε ο Πύρρος Δήμας ως βουλευτής.
Ήταν το ΠΑΣΟΚ που πουλούσε εθνική υπεροχή, σημαίες, εθνικό ύμνο και σανό στους Έλληνες με «υπερπρωταθλητές».
Ο Πύρρος Δήμας δεν έχει αντιληφθεί πως είναι ένα από τα κορυφαία σύμβολα της εποχής που η Ελλάδα καταστρεφόταν και αντί να κάτσει στη γωνιά του και να έχει το σεβασμό για τις αθλητικές του επιδόσεις, επέλεξε, μετά την χρεοκοπία, να γίνει και βουλευτής του σάπιου ΠΑΣΟΚ. Πραγματικά στενάχωρο ένας άνθρωπος σαν τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε τα πρώτα χρόνια της ζωής τους στην έξω πλευρά του φράχτη και που όταν τελικά ήρθε στην Ελλάδα, βίωσε έντονα τον ρατσισμό, να αισθάνεται υπερήφανος για τον φράχτη του Έβρου. «Το τείχος της Αλβανίας ήταν για να μας φυλακίσει. Το τείχος του Έβρου είναι για να μας προστατεύσει», ανέφερε. Εν ολίγοις, σημασία έχει σε ποια πλευρά του φράχτη βρίσκεσαι.
Κρίμα να ξεκινά τη δεύτερη πολιτική του καριέρα, στη Νέα Δημοκρατία αυτή τη φορά, από τον Έβρο. Απλά κρίμα…

Πύρρος όλων των Ελλήνων λέει ο άλλος και κατεβαίνει με τον Μητσοτάκη. Δεν είσαι όλων των Ελλήνων από σήμερα Πύρρο. Από σήμερα είσαι ο Πύρρος της δεξιάς .. Αυτός είσαι. Γι' αυτό ζήτα ψήφο από τους δεξιούς και όχι απ' όλους τους Έλληνες......

Αυτά για όσους πέφτουν απ’ τα σύννεφα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: