Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ : ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ 13 ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΜΗΓΟΥ ''ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ'' ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ !!! [ video ]

Με βαριές κατηγορίες κινδυνεύουν τα 13 άτομα που συνελήφθησαν στην θαλαμηγό ονόματι «Περσεφόνη» ήταν ναυλωμένο από υπηκόους Καζακστάν, η οποία φέρεται να ευθύνεται για την φωτιά μεγάλων διαστάσεων στην Υδρα.

Οι 13 επιβαίνοντες της θαλαμηγού, θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πειραιά κι ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωποι με την κατηγορία οικολογικής καταστροφής χωρίς θάνατο, για την οποία προβλέπεται ποινή κάθειρξης που μπορεί να φτάσει τα 20 χρόνια, καθώς και πρόστιμο έως 200.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη κατηγορία θεωρείται κακούργημα, με το νέο Ποινικό Κώδικα και οι συλληφθέντες θα δώσουν την δική τους εκδοχή για το τι έγινε.

Να τονιστεί πως η φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής καθώς πέταξαν από την θαλαμηγό πυροτεχνήματα. Ενας καπετάνιος που είδε τι συνέβη, κάλεσε το Λιμενικό στους οποίους φέρεται να είπε πως άκουσε έναν δυνατό κρότο και στη συνέχεια είδε φως και λάμψη σε θαλαμηγό που ήταν σε διπλανό όρμο.

Στο σημείο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μόνο μία θαλαμηγός κι έτσι συνελήφθησαν τα 13 άτομα, τα οποία φέρονται να αρνούνται την εμπλοκή τους.

Να σημειωθεί πως η θαλαμηγός έχει κατασχεθεί.....

  topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: