Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ : ΕΝΑΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ....ΠΑΙΔΕΙΑ !!!

"Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν κιόλας, ζούνε πολλά χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή τους"  έλεγε  με αγανάχτηση ο τότε υπουργός εργασίας και νυν υπουργός παιδείας Ανδρεας Λοβέρδος για τους συνταξιούχους.
Με την ίδια αγανάχτηση μάλλον αναμένεται να αντιμετωπίσει μαθητές και εκπαιδευτικούς σε περίπτωση που βρεθεί μπροστά σε ανάλογες δυσκολίες, όπως  για παράδειγμα το οτι όλοι οι μαθητές θέλουν να περάσουν στο πανεπιστήμιο και να σπουδάσουν δωρεάν ή το οτι οι εκπαιδευτικοί δουλεύουν μάλλον λίγο σε σχέση με το οχτάωρο που θα ήθελε ο κ. Λοβέρδος, ώστε να του βγουν οι συγχωνεύσεις των σχολείων και οι μηδενικές προσλήψεις για τα επόμενα 100 χρόνια.
Δεν μπορεί, όπως φαίνεται ο Ανδρέας Λοβέρδος να κρύψει την ανυπομονησία και τον ενθουσιασμό του, μπροστά στην επαναϋπουργοποίησή του στο πλαίσιο του νέου ανασχηματισμού που απαντάει στο μήνυμα της κάλπης.
Συγκεκριμένα, έχει περάσει τις τελευταίες τρεις ημέρες, καθισμένος σε μια καρέκλα, δίπλα στο φυλάκιο του Εύζωνα, έξω από την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου, περιμένοντας την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ως γνωστόν, ο....αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έχει υποσχεθεί ότι όσοι...κεντροαριστεροί επανακάμψουν και συνταχθούν μαζί του, πρόκειται να ανταμειφθούν με υπουργείο. Άρα σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο, η υπουργοποίησή του είναι δεδομένη, αφού ο ίδιος θεώρησε ότι η Ελιά στην οποία εντάχθηκε προεκλογικά, δεν έχει καμμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ, από το οποίο αποχώρησε.
Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος στους άντρες ασφαλείας, που θορυβημένοι από την παρουσία του προσπαθησαν χωρίς επιτυχία να τον απομακρύνουν, θέλει να είναι έτοιμος όταν έρθει η ώρα της ορκωμοσίας και να μην προκαλέσει πρόβλημα στην πορεία προς την ανάπτυξη, στην ανασύσταση της κεντροαριστεράς και στη σταθερότητα της κυβέρνησης, με ενδεχόμενη καθυστέρηση στην προσέλευσή του.         

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Ανώνυμος είπε...

Τρεις ημερες λοιπον εξω απο το προεδρικο μεγαρο, ε; Λετε ασυστολα, αθλια ψεματα. Ηταν εκτος Αθηνων και ειμαι σε θεση να το ξερω πολυ καλα.