Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΜ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ !!!

Αποφασισμένος να πραγματοποιήσει τελικά την απειλή του και να αυτοκτονήσει, φαίνεται πως είναι ο Αλέξης Μητρόπουλος, καθώς κανείς από όσους έχουν σπεύσει στο σημείο που βρίσκεται - ακόμα και ο τηλεοπτικός του πατέρας, ο Γιώργος Αυτιάς - δεν έχει καταφέρει να τον μεταπείσει.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής βρίσκεται ανεβασμένος σε ένα σημείο γύρω στους 60 πόντους από το έδαφος και ζητάει επίμονα να μιλήσει με τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, αλλιώς - όπως λέει - θα πηδήξει στο κενό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην βουλευτής είχε μιλήσει καθαρά τις τελευταίες μέρες για την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, αν όσοι τον κατηγορούσαν για φοροδιαφυγή δεν έπαιρναν πίσω τις κατηγορίες, δεδομένου ότι είναι πρώτος σε ψήφους στην περιφέρεια – άρα αθώος.
Ο Αλέξης Μητρόπουλος, μάλιστα, όση ώρα ζητάει να δει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καταφέρεται εναντίον του κόμματος, κατηγορώντας το (αν τελικά δεν συμπεριληφθεί στις λίστες) για ανικανότητα στις διαπραγματεύσεις και για μνημονιακή στροφή.                                                                                              
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: