Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΚΟΥΛΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο....''ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ'' !!!

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τάσσεται κατά της οικογενειοκρατίας». Το πιο σύντομο ανέκδοτο των τελευταίων μηνών δημοσιεύτηκε σε τίτλο ενημερωτικού site, με αφορμή τα όσα είπε ο αρχηγός της ΝΔ σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως παράδειγμα αυτοδημιούργητου (;), δήλωσε αποφασισμένος να μην περιλαμβάνεται κανένα μέλος της οικογένειάς του στο υπουργικό συμβούλιο της ΝΔ, ή σε άλλο πολιτειακό αξίωμα, εννοώντας φυσικά τον Κώστα Μπακογιάννη και όχι την αδερφή του, Ντόρα.
Χωρίς να γνωρίζουμε αν πήρε ή όχι το «πράσινο φως» από το επικοινωνιακό του επιτελείο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησε στην παραπάνω δήλωση μόνο και μόνο για να αφοπλίσει πολιτικά τον ανιψιό του Κώστα Μπακογιάννη. Τα λοιπά περί οικογενειοκρατίας είναι απλά για γέλια. Ο....''αρχηγός'' ( γιά την ώρα ) της ΝΔ έβαλε απέναντι του όλους τους εν ενεργεία βουλευτές που έχουν συγγενική σχέση με πρώην βουλευτές, υπουργούς και πρωθυπουργούς και δεν είναι λίγοι....Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νομίζει ότι με αυτή του την απόφαση τράβηξε επικοινωνιακό «άσο», αλλά αργότερα θα καταλάβει, αν δεν το έχει ήδη αντιληφθεί, ότι το «χαρτί» που πήρε στα χέρια του ήταν ο Ρήγας «μπαστούνι» και το παιχνίδι δεν ήταν πόκερ....αλλά «μουτζούρης».
Διότι το να χτυπάει ο Κυριάκος την οικογενειοκρατία, που χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε, είναι ανέκδοτο για να γελάει ο ίδιος μαζί με τον φίλο του τον εξωγήινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: