Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΒΑΖΕΙ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΝΤΟΡΑΣ....Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΙΔΙΑ !!!

Η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ντόρα Μπακογιάννη δεν ήταν ποτέ ιδανική – ανεξαρτήτως του πόσο ψηλά βρίσκεται το γεγονός αυτό στις αγωνίες της ελληνικής κοινωνίας.
Και η απόφασή του αρχηγού της ΝΔ να αποκλείσει την αδελφή του από μια μελλοντική κυβέρνησή του, εάν και εφόσον γίνει πρωθυπουργός, ήρθε απλώς να επισφραγίσει το ήδη πολιτικά γνωστό και νομοτελειακό: Οτι οι όποιες βλέψεις και φιλοδοξίες της Ντόρας ψαλιδίστηκαν στο ελάχιστο από την στιγμή που ο Κυριάκος εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Τούτου δοθέντος, το ενδιαφέρον στη επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανακοινώσει τώρα, δημοσίως την... «θυσία» της αδελφής του αφορά κυρίως  το παρασκήνιο των πολιτικών ισορροπιών που παίζεται στην ΝΔ – ένα παρασκήνιο που, πλην των άλλων,  έχει να κάνει με ομηρίες του παρελθόντος και απειλές από το μέλλον. Για τους παροικούντες την Πειραιώς είναι κοινό μυστικό ότι, σχεδόν δυό χρόνια μετά την εκλογή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ελέγχει ούτε το κόμμα του, ούτε τις πολιτικές του επιλογές. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ελέγχεται στην πλειοψηφία της από στελέχη προσκείμενα στον Αντώνη Σαμαρά – εκείνος, τους έκανε βουλευτές και εκείνος, όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει, έκανε και τον Κυριάκο αρχηγό. Οι λοιπές δυνάμεις, εκτός σαμαρικού μπλοκ, στρατεύονται και ομνύουν στο όνομα του Κώστα Καραμανλή – που δεν είναι και ο πλέον... ένθερμος υποστηρικτής των επιλογών Μητσοτάκη. Η σκιά όμως για την αρχηγία του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έρχεται από το παρελθόν αλλά από το μέλλον, και ακούει στο όνομα Κώστας Μπακογιάννης.
Η δυναμική έως τώρα πολιτική πορεία του γιου της Ντόρας Μπακογιάννη τον έχει ήδη χρίσει σε συγκεκριμένους κύκλους της ΝΔ ως τον επόμενο δελφίνο για την ηγεσία του κόμματος. Δεν είναι μια προοπτική που αρέσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το έχει ήδη καταστήσει σαφές με την δημόσια αποστασιοποίηση από τον ανιψιό του, και η δήλωση αποκήρυξης της οικογενειοκρατίας φαίνεται να αφορά και τον Κώστα Μπακογιάννη.                                                                                                         Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ
Φωτιά έχει πάρει το πολιτικό σκηνικό, μετά την αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάννη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι αδελφός της.
Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε πως αναγκάστηκε να αποκαλύψει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι αδελφός της, μετά την δήλωση του Κυριάκου πως έχει αποφασίσει στη μελλοντική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να μην υπάρχει κανένας συγγενής του.
Η αποκάλυψη της Ντόρας πως ο Κυριάκος δεν είναι αδελφός της, ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την υπουργοποίησή της, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στη χώρα αυτά που προσέφερε τόσα χρόνια, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση Καραμανλή που εκτίναξε το δημόσιο χρέος στο διάστημα και την οδήγησε στην χρεοκοπία.

Παράλληλα, ανοίγει και ο δρόμος για την υπουργοποίηση του Κώστα Μπακογιάννη, αφού ο Κυριάκος δεν είναι θείος του.
Αν κάποιος αναρωτιέται γιατί να υπουργοποιήσει ο Κυριάκος την Ντόρα και τον γιόκα της - αφού δεν έχει καμία συγγένεια μαζί τους -, θα πρέπει να σκεφτεί πως η Ντόρα έχει φωτογραφίες του Κυριάκου σε ηλικία 8 χρονών να φοράει τα φουστάνια της και τα τακούνια της, οπότε θα μπορούσε να της δώσει στη δημοσιότητα και να του τελειώσει αμέσως την πολιτική καριέρα.

Εν τω μεταξύ, αναπάντητο παραμένει το ερώτημα ποιοι είναι οι πραγματικοί γονείς του Κυριάκου Μητσοτάκη που τον έδωσαν στην οικογένεια Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο πατέρας του Κυριάκου είναι όντως ο Τέρης Χρυσός - όπως είχε αποκαλύψει ο αγαπημένος Τζίμης Πανούσης - αλλά μητέρα του δεν είναι η Ντόρα Μπακογιάννη αλλά η αδελφή του Mr. Bean.
Επειδή υπάρχει πρόβλημα με την υπουργοποίηση της Μαρέβας Μητσοτάκη - λόγω της συζυγικής σχέσης της με τον Κυριάκο - το ζευγάρι σκέφτεται να χωρίσει, ώστε η Μαρέβα να αναλάβει το υπουργείο Offshore.
Όσο το ζευγάρι θα βρίσκεται σε διάσταση, η Μαρέβα σκέφτεται - μετά το σπίτι του Βολταίρου - να αγοράσει και το σπίτι του Ζαν Ζακ Ρουσσώ στο Παρίσι, γιατί τη συγκινεί πολύ η φράση του Ρουσσώ «Όταν ο λαός δεν θα ‘χει τίποτα πια να φάει, θα φάει τους πλούσιους».


Δεν υπάρχουν σχόλια: