Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΑΧΑ'Ι'ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 80000 Ε ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΥ. ΦΛΩΡΑΤΟ ΕΠΕΒΑΛΛΕ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ !!!


Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας προκειμένου να καταθέσει στην 3η ανακρίτρια Πατρών για την υπόθεση της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας πέρασε χθες ο πρώην πρόεδρος της Τράπεζας και πρώην δήμαρχος Πατρέων Ευάγγελος Φλωράτος. Η 3η ανακρίτρια Πατρών έπέβαλλε χρηματική εγγύηση 80.000 ευρώ και περιοριστικά μέτρα όπως, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Υπενθυμίζεται ότι, η υπόθεση έφτασε στην ανάκριση, μετά από έρευνα του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, η οποία κατέληξε σε παραγγελία για την άσκηση ποινικών διώξεων, για το αδίκημα της από κοινού και κατ' εξακολούθηση κακουργηματικής απιστίας, σε βάρος της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας για ζημιά 209 εκατομμυρίων ευρώ.
Η απολογία του Ευ. Φλωράτου ήταν μαραθώνια, καθώς κράτησε περίπου 6,5 ώρες, από τις 9.30 χθες το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, για την επιβολή της ωσ άνω εγγύησης και των περιοριστικών μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: