Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : ''ΜΑΝΑΤΖΕΡ'' - ''ΗΓΕΤΗΣ'' Ή ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ LIDL !!! [ video ]

Εθνικός «μάνατζερ και ηγέτης» δήλωνε ο Μητσοτάκης μετά το φιάσκο του ανασχηματισμού

Θα μπορούσε κανείς να σχολιάσει ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά οξύμωρη δήλωση, εκτός αν θεωρήσουμε ότι ο Πρωθυπουργός έχει τόσο κοντή μνήμη που ξέχασε ότι  ηττήθηκε και ως μάνατζερ και ως ηγέτης.

Ρέυμα, καύσιμα, φάρμακα, ψωμί, παιδεία, ελευθερείες, καταστολή, νέο ασφαλιστικό Πινοσέτ, πρωτιά ξανά στην ανεργία των νέων πανεπυρωπαικά, πληρωμές υπερωριών με ρεπόκοινωνικός αυτόματισμός και ο υπερσυντηρητικός νεοφασισμός να προελαύνει. Εδώ και δύο χρόνια έχει δοθεί το "σήμα" για αισχροκέρδεια και αυθαιρεσία παντού. Η μία κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη, με τα Δελτία των 8 να δίνουν τον ρυθμό.

Μπουρλότο παντού λοιπόν από τον Λουδοβίκο των υπογείων. 

Ακρίβεια: Φωτιά και λάβρα οι τιμές ακόμη και στο ψωμί. Πετρέλαιο, ρεύμα και μεταφορικά εκτοξεύουν το κόστος του καλαθιού της νοικοκυράς,
με τον ''υπουργό υπανάπτυξης'' Άδωνη Γεωργιάδη, να καλεί τους πολίτες να κάνουν… έρευνα αγοράς, μέσω του e-katanalotis και τον ''υπουργό ανεργείας'' Κωστή Χατζηδάκη, μετά τις αυξήσεις φωτιά στο ρεύμα το μόνο που έχει να συστήσει στους πολίτες είναι....''να ψάξουν γιά άλλους παρόχους με φτηνότερα πακέτα''.

Πανδημία: Εντολή κατεδάφισης του ΕΣΥ εκτελεί ο υπουργός Πλεύρης. Τροπολογία-πρόσκληση για επέλαση στους ιδιώτες επιχειρηματίες της υγείας με πρόσχημα τους ανεμβολίαστους.

Συντάξεις: Τσεκούρι αλά Πινοτσέτ στις επικουρικές, τζογάρισμα στα χρηματιστήρια διά χειρός χρυσοκάνθαρων «ημετέρων» και ένας λογαριασμός €78 δισ. στους φορολογούμενους.

Παιδεία: Μετά τη σφαγή των πανελλαδικών, τώρα με μεθόδους ανακριτή της ΕΣΑ αξιολογούν (για να κόψουν) πανεπιστημιακούς και σχολές, ενώ κυβερνητικά στελέχη υμνούν ιδιωτικά ΙΕΚ και κολέγια.

Υγεία: Το κομάντο της κακιάς ώρας Θάνος Πλεύρης στην Υγεία. Το τρίτο μέλος της ακροδεξιάς της ΝΔ ανέλαβε αποστολή στο υπουργείο - κλειδί της πανδημίας.

Ο Μητσοτάκης ως πολίτης πηγαίνει διακοπές, αλλά ως πρωθυπουργός μας φτωχοποεί και δεν μπορούμε να πάμε διακοπές. Διαλύει τη χώρα, ψεύδεται και μας κοροϊδεύει κι από πάνω. Από περιέργεια και μόνο, είστε ευχαριστημένοι με τη ζωή σας επί Μητσοτάκη;

Αλλά, τι ρωτάμε κι εμείς… Όταν μεροκαματιάρηδες ψηφίζουν το κόμμα της ολιγαρχίας, τότε δεν έχουμε ελπίδα. Διότι, όταν εργάτης και αφεντικό ψηφίζουν το ίδιο κόμμα, τότε ένας από τους δύο κάνει λάθος και συνήθως, το κάνει ο εργαζόμενος. Αυτός ο δόλιος που του δίνουν ψίχουλα κι έχει παραμυθιαστεί πως ανήκει στη μεσαία τάξη! Ας μην έχει δεύτερο βρακί να βάλει. Κι αυτός ο παραλογισμός είναι και το πρόβλημα. Διότι, άλλο να είσαι φτωχός και να θέλεις να γίνεις πλούσιος και άλλο να είσαι φτωχός και να νομίζεις πως δεν είσαι… Αυτήν την τρέλα πληρώνουμε! Να πιστεύει, δηλαδή, ο χαμηλοσυνταξιούχος πως ο Μητσοτάκης νοιάζεται για το δικό του καλό και όχι για τα συμφέροντα των φίλων του της παρασιτικής ολιγαρχίας. Και να χαίρεται να τον βλέπει από παραλία σε παραλία, όταν ο ίδιος έχει ξεχάσει πώς είναι να κάνει διακοπές. Ή να βλέπει το παιδί του να δουλεύει σαν δούλος και το εγγόνι του να μην μπορεί να βρει θέση ούτε σε εργασιακή γαλέρα και να λέει ότι θα τον ξαναψηφίσει! Η χώρα καταστρέφεται και δυστυχώς, κάποιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το δουν. Και το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι η καταστροφή θα χτυπήσει αυτούς κι όχι όσους την καταστρέφουν…
Μα καλά βρε παιδιά, αυτόν βρήκατε να ψηφίσετε για πρωθυπουργό. Και τον φορτώσατε και σε μας! Όποιος ψήφισε Νέα Δικτατορία φταίει. Καλά κάνει που χτυπά τώρα το κεφάλι του. Εμείς τι τους φταίξαμε, που μας πήραν στο λαιμό τους! Συγγνώμη κιόλας, αλλά τι άλλο πρέπει να μας κάνει ο Μητσοτάκης για να ξυπνήσετε από το λήθαργο της ψευδεπίγραφης ζωής σας; Μάλλον, πολλά ακόμα.
Κι όταν το καταλάβετε θα είναι πολύ αργά. Πολύ αργά για όλους μας…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: