Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

55 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ !!! [ video ]

Τσε Γκεβάρα: 14 Ιουνίου 1928 – 9 Οκτωβρίου 1967

Πέρασαν 55 χρόνια από τη 9η Οκτωβρίου του 1967 που ο θρυλικός αντάρτης δολοφονήθηκε από τον στρατό και τη CIA στα βουνά της Βολιβίας. Ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα βρήκε τον θάνατο αλλά έγινε το σύμβολο του αγώνα για κάθε καταπιεσμένο. Η ζωή, η προσωπικότητα, οι αγώνες και οι ιδέες του παραμένουν ακλόνητα σημεία αναφοράς. Έτσι για μία ακόμα φορά τιμούμε τη μνήμη του Τσε με μία σειρά από σημαντικές πολιτικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Γιατί ο Comandante κέρδισε την αιωνιότητα στη μνήμη μας και στις καρδιές μας. Το ριζοσπαστικό όραμά του για την ελευθερία και τον κομμουνισμό  συνεχίζει να τρομοκρατεί τους εξουσιαστές, να συνεγείρει συνειδήσεις και να εμπνέει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών σε κάθε γωνιά της γης, καθώς φωνάζουν όλο και πιο δυνατά “Hasta la Victoria Siempre”.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ 55 ΤΑΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕ ΑΠ’ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν :

55(+) Προβολές Ταινιών και Ντοκιμαντέρ για τον Che από όλο τον κόσμο (από 6 έως 12 Οκτωβρίου)

Διαλέξεις και Συζητήσεις για τη ζωή και το επαναστατικό όραμα του Comandante

Video Art

Απαγγελίες Ποιημάτων του Che και ποιημάτων αφιερωμένων στον ίδιο

*

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Θα μιλήσουν: η  Dr. Aleida Guevara March και ο Πρέσβης της Κούβας, Aramís Fuente Hernández στην αίθουσα του τρίτου ορόφου «Γεώργιος Αναστασόπουλος» στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στις 12:00 μ.μ.

Τη συνέντευξη συντονίζει η Λιάνα Κανέλλη

Όσοι δημοσιογράφοι επιθυμούν συνέντευξη με την Dr. Aleida Guevara March, μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο τύπου της New Star στο email: newstarcine@gmail.com, newstarcineinfo@gmail.com ή στο σταθερό τηλέφωνο: 2108640054 και στο κινητό: 6932479731

Κατιούσα

Δεν υπάρχουν σχόλια: