Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

ΝΑΖΙΣΤΟΚΟΤΕΣ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΕΣ !!! [ video ]

Ο Κασιδιάρης σήμερα δεν τον ήξερε… δεν τον γνώριζε… τον Ρουπακιά. «Τον είδα στα δελτία ειδήσεων μετά τη δολοφονία πρώτη φορά. Δεν τον γνωρίζω», είπε. Δεν τον ήξερε…Μάλισταααα.....
Βέβαια, εκείνους που και τον ήξεραν και τον γνώριζαν τον Ρουπακιά, τους ήξερε. Όλους…

Θρασύδειλα ναζιστόμουτρα.
Σχετικά με το άρθρο που είχε γράψει ο ίδιος, με αναφορές στον Χίτλερ, αλλά και για το τατουάζ στο χέρι του, είπε: «Ο Αδόλφος Χίτλερ είναι ένα πρόσωπο που θα κριθεί εν καιρώ.
Δεν θα σχολιάσω άρθρα που αποτελούν....''ιστορική κριτική'' και κινούνται....''στα πλαίσια της νόμιμοτητας''. Υπάρχει ελευθερία έκφρασης. Ξεκάθαρα είμαι αντίθετος και καταδικάζω οποιαδήποτε πράξη βίας και εγκλήματα πολέμου».....
Ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε επίσης ότι ο ρόλος του ως «εκπαιδευτής» στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, ήταν να εκπαιδεύει τα στελέχη στο να έχουν έναν «καλού επιπέδου δημόσιο λόγο», επειδή σε αυτό, όπως είπε, το κόμμα έπασχε. Το δικαστήριο επέμεινε στις ερωτήσεις για το ενδεχόμενο να εκπαίδευε μέλη στη σκοποβολή και σε πολεμικές τέχνες, με τον Ηλία Κασιδιάρη να υποστηρίζει ότι έχει μεγάλη αγάπη στα όπλα, αλλά ότι δεν δίδασκε κάτι τέτοιο στα μέλη και τα στελέχη.
Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα υποστήριξε πως
«Η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα». Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα του φώναξε: «Δεν μας είπες για αυτά που έχεις κάνει…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: