Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΤΡΑ : ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ''HYUNDAI'' !!! [ video ]

Εμπρηστικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της Πάτρας, με στόχο καρναβαλικές κατασκευές που έχει τοποθετήσει ο δήμος.

Ειδικότερα η πρώτη επίθεση σημειώθηκε έξω από το δημαρχείο της πόλης, όπου άγνωστος έβαλε φωτιά στον «μπάστακα» που βρίσκεται δίπλα από την κεντρική είσοδο του κτιρίου.

Η δεύτερη επίθεση εκδηλώθηκε στη διασταύρωση των οδών Όθωνος-Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων, όπου και εκεί πυρπολήθηκε καρναβαλική κατασκευή, ενώ η τρίτη εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σε «μπάστακα», που είχε τοποθετηθεί στον πεζόδρομο της οδού Παντανάσσης.

Και στις τρεις περιπτώσεις ήταν άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής, ώστε να μην επεκταθούν οι φωτιές.

Όμως, το βράδυ της ίδιας μέρας, ο δράστης δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός.
Αστυνομικοί στην Πάτρα προχώρησαν στη σύλληψη ιερέα, το βράδυ της Τρίτης, μετά τον εμπρησμό μιας ακόμη κατασκευής στο Ρίο.
Ο συλληφθής φέρεται να είναι περίπου 40 ετών που εργάζεται στο Αίγιο και διαμένει στην Πάτρα.
Αφορμή για την σύλληψή του ήταν ο εμπρησμός αργά το βράδυ της Τρίτης ενός μπάστακα στην οδό Εγνατίας στο Ρίο κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Ο ιερέας επέβαινε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτοκίνητο μάρκας hyundai, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν κατηγορείται ότι συνδέεται και με τους τρεις ακόμη σημερινούς εμπρησμούς.
Ο δράστης ή οι δράστες είχαν καταγραφεί από κρυφές κάμερες.Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, σημειώθηκε μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε καρναβαλικές κατασκευές στο κέντρο της Πάτρας.
Στις 5 π.μ. σκουρόχρωμο όχημα στάθμευσε έξω από το δημαρχείο της Πάτρας και ένας άνδρας πυρπόλησε καρναβαλική κατασκευή, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και στην πρόσοψη του δημαρχείου. Οδηγείται στη δικαιοσύνη με την κατηγορία του εμπρησμού και φθοράς ξένης περιουσίας. Όπως φέρεται να υποστηρίζει το έκανε γιατί οι μπάστακες είναι ειδωλολατρικά σύμβολα.  

1 σχόλιο:

BLam είπε...

Που ζούμε μόνο. Δεν μας φτάνει η αφαίμαξη απ'την αστική τάξη, έχουμε και τη θρησκεία. Συνδυασμός που σκοτώνει. Απανταχού θύματα ξυπνήστε. Μαύρος Μεσαίωνας!!!!!!