Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

GREEK MAFIA : ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!! [ video ]

Παρότι ο πρωθυπουργός γνώριζε τη δικογραφία-φωτιά με τις συνομιλίες για το αμαρτωλό τρίγωνο μαφιόζων – αστυνομίας – πολιτικών που λίμναζε επτά μήνες στη Βουλή, τον έκανε πάλι υπουργό.

Δικογραφία-φωτιά σε βάρος του νέου υπουργού Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκου βρίσκεται εδώ και επτά μήνες στα συρτάρια της Βουλής, χωρίς να έχει απασχολήσει τον πρωθυπουργό αλλά και κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Oπως αποκαλύπτεται, η δικογραφία περιέχει συγκλονιστικά στοιχεία για αθέμιτες παρεμβάσεις του Τ. Θεοδωρικάκου την περίοδο που ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη για να γίνουν τα χατίρια επίορκων αστυνομικών που συνδέονταν με το οργανωμένο έγκλημα.

Η δικογραφία περιλαμβάνει και δύο καταθέσεις του πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ (ΥΕΣΥΣΑ), αντιστράτηγου ε.α. Ηλία Κοσσυβάκη ενώπιον δύο εισαγγελέων, με τις οποίες καταγγέλλει τον Τ. Θεοδωρικάκο και δύο συνεργάτες του για «αθέμιτες παρεμβάσεις στην άσκηση των καθηκόντων του».

Του ζητούσαν, όπως τονίζει, «πιεστικά» πληροφορίες για τους «φακέλους» αστυνομικών που ήταν υπό διερεύνηση από το Εσωτερικών Υποθέσεων έπειτα από καταγγελίες, καθώς και να δώσει το πράσινο φως να τοποθετηθούν στην ΥΕΣΥΣΑ αστυνομικοί «αμφιβόλου ηθικής ακεραιότητας».

Η δικογραφία περιέχει ακόμη δεκάδες γραπτά και ηχητικά μηνύματα μεταξύ του δολοφονηθέντος με 40 σφαίρες στον Γέρακα εμπόρου καυσίμων Γιώργου Μήτσου και αξιωματικού της ΕΛΑΣ. Πρόκειται για τις συνομιλίες που είχε αποκαλύψει το Documento αλλά και το «Βήμα της Κυριακής» τον Φεβρουάριο του 2023, στις οποίες ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ ενημέρωνε τον Μήτσου για μεταθέσεις και τοποθετήσεις που ήθελε να γίνουν σε κομβικά πόστα της ΕΛΑΣ «με δικούς τους ανθρώπους» προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά του. Οπως προέκυπτε, ο Μήτσου είχε απλώσει τα πλοκάμια του σε όλες τις νευραλγικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ και στην ΕΥΠ και είχε διασυνδέσεις ακόμη και με ανθρώπους του τότε υπουργού Τ. Θεοδωρικάκου.

Στις συνομιλίες, κάποιες από τις οποίες δημοσιεύει το Documento, γίνονται αναφορές τόσο στον Τ. Θεοδωρικάκο όσο και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος όμως επέλεξε συνειδητά να τις αγνοήσει τοποθετώντας τον πρώην υπουργό ΠΡΟΠΟ στη θέση του υπουργού Ανάπτυξης.

Ας ξετυλίξουμε όμως το κουβάρι της δικογραφίας Θεοδωρικάκου.

Καταθέσεις-φωτιά του «αδιάφθορου»

                          Η Συνέχεια ΕΔΩ.....documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: