Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΗΡΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ. ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ !!! [ video ]

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Λύτρα, καθώς ο ποινικολόγος κρίθηκε προφυλακιστέος από τον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών. Τον δρόμο για τη φυλακή, και συγκεκριμένα για τον Κορυδαλλό, πήρε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας αφότου οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στην Ευελπίδων.
Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του ξυλοδαρμού έκρινε ότι ο ποινικολόγος παραβίασε τους δύο από τους τρεις όρους που του επέβαλε με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα μετά την απολογία του για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος. Συγκεκριμένα, κρίθηκε ότι παραβίασε τον όρο της υποχρεωτικής μετοίκησης καθώς και της απαγόρευσης προσέγγισης και επαφής με την Σ. Πολυζωγοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι είχε ξεσπάσει σάλος προχθές, για τον τρόπο που χειρίστηκε στην εκπομπή της η Ζήνα Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» την είδηση για τη σύλληψη του ποινικολόγου  Αποστόλη Λύτρα, μετά από τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε ότι ''Η μεγάλη καριέρα του Λύτρα τώρα καταστράφηκε'' πράγμα που δεν πέρασε στο ντούκου ούτε από τον πανελίστα της τον Δημήτρη Μαρέδη που αντέδρασε έντονα, ούτε από τον κόσμο στα social media που το πήρε χαμπάρι.

Βλέποντας τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου που ζητούσε μάλιστα να τελειώσει και η καριέρα της ίδιας, η Ζήνα αποφάσισε να παίξει το τελευταίο της χαρτί… να μας ενημερώσει σε ύφος Βασιλάκη Καίλα για τις διατροφικές τις συνήθειες κατά τη διάρκεια των σπουδών της.

Υπονοούσε ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα ούτε να φάει ένα χάμπουργκερ ή ένα τσίζμπεργκερ, μπας και το κοινό της την συμπονέσει για τα φτωχά φοιτητικά της χρόνια και να ξεχάσει τις χτεσινές της δηλώσεις για την κατεστραμμένη καριέρα του Λύτρα.

«Ζήνα μου, τα χρόνια που εσύ σπούδαζες, δεν είχες να φας χάμπουργκερ γιατί στην Ελλάδα τότε υπήρχε μόνο μπομπότα». Η πληροφορία που έφτασε πρίν από λίγο στο''Patrinaki.com'' και ανέφερε ότι η Ζήνα Κουτσελίνη θα ξεκινήσει απεργία πείνας....ερευνάται....

Δεν υπάρχουν σχόλια: