Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

''ΠΑΓΩΤΟ'' Ο ΤΖΟ ΜΠΑ'Ι'ΝΤΕΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ !!! [ video ]

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν φαίνεται να έχει παγώσει στη σκηνή και χρειάστηκε να τον οδηγήσει ο Μπαράκ Ομπάμα στο τέλος μιας ομιλίας για έρανο εκστρατείας στο Λος Άντζελες το Σάββατο το βράδυ.

Η αμήχανη στιγμή έλαβε χώρα αφού ο Τζο Μπάιντεν και ο προκάτοχός του Μπαράκ Ομπάμα κάθισαν για μια 45λεπτη συνέντευξη με τον γνωστό παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ.

Καθώς οι άνδρες στάθηκαν για χειροκρότημα, το βλέμμα του Μπάιντεν φάνηκε να μένει καρφωμένο στο κενό - προς το κοινό - για 10 δευτερόλεπτα, μέχρι που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τον έπιασε από το χέρι και τον οδήγησε εκτός σκηνής. «Πυρά» της εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα ήρθαν ως απάντηση στις παρατηρήσεις του Λευκού Οίκου ότι «η εμβάθυνση των δεσμών μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Βόρειας Κορέας πρέπει να μας αφορά όλους».

«Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί όλους, είναι η κατάσταση του Τζ. Μπάιντεν. Αφενός σωματικά, δεδομένου ότι ηγείται μιας πυρηνικής δύναμης που γίνεται επιθετική όλο και πιο συχνά. Αφετέρου και οικονομικά, λόγω της εγκληματικής φύσης των σχέσεων του με διεφθαρμένους Ουκρανούς απατεώνες», σημείωσε σχετικά η Μ. Ζαχάροβα. Για πολλούς η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι ότι χειρότερο έχει περάσει μεταπολεμικά από τις ΗΠΑ. Μέχρι εκεί λοιπόν έχει φτάσει η... άνοια του Προέδρου των ΗΠΑ, που δεν γνωρίζει ούτε το πότε "αποχωρεί" !!!  Μέχρι εκεί έχει φτάσει η δύναμη του παρακράτους, ή στην πιο σικ ονομασία του, του "βαθέως κράτους", που αποφασίζει για Τρίτους Παγκόσμιους Πολέμους, για τοπικούς πολέμους, για την καταστροφή των οικονομιών της ΕΕ, των χωρών της Δύσης και των ίδιων των ΗΠΑ, για τις βιοχημικές "πανδημίες", για τα νέα στάνταρτς κοινωνικής συμπεριφοράς, για την φτώχεια, την εξαθλίωση και την εξόντωση των ανθρώπων.

Πολλά Αμερικάνικα ΜΜΕ ''έκοψαν'' ελαφρώς την αμήχανη στιγμή......

Δεν υπάρχουν σχόλια: