Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Η ΣΧΟΛΗ ''ΣΚΑΤΙΑΝΑΣ'' ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ !!! [ video ]

Άλλη μία μελανή σελίδα στην ιστορία της Ελληνικής Δικαιοσύνης έγραψαν η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας που χειρίστηκαν την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον γνωστό δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα και θύμα την 37χρονη σύζυγό του. Ο Απόστολος Λύτρας ενώ αντιμετώπιζε, όπως διάβασα, κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, αυτή της σκοπούμενης βλάβης σε βάρος της συζύγου του, ενώ παραδέχθηκε την πράξη του, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν, ότι η σύζυγός του μάλλον δεν κινδυνεύει και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.
Το αν θα συνέβαινε το ίδιο αν στη θέση του Απόστολου Λύτρα ήταν ο Μπάμπης από το Κερατσίνι, δεν χρειάζεται να αναρωτηθείτε, την απάντηση την ξέρετε.
Η Ζήνα Κουτσελίνη όμως είναι φτιαγμένη από εκείνα τα υλικά που έκαναν την Ελλάδα να σαπίσει. Δηλώνει δημοσιογράφος και ακολουθεί πιστά την τατιανοστεφανίδική σχολή. Σε ένα απόσπασμα από την εκπομπή της, όπου δύο ΑΝΤΡΕΣ συνεργάτες της, είπαν το προφανές για τον κακοποιητή και εκείνη μιλούσε για την καταστροφή της καριέρας του... Ξεκάθαρα σχολή Σκατιανας! Στην εκπομπή της για να' χει τηλεθέαση κάνει χριστεμπόριο, ομολογεί πίστη, ανεβάζει βίους αγίων, αποθεώνεται από ακροδεξιά μορφώματα ως καλή χριστιανή ορθόδοξη και σε ότι χρόνο περισσεύει ξεπλένει κακοποιητές και καθίκια που όπως θα περίμενε κανείς είναι φιλαράκια της, υπηρετώντας πιστά το σύστημα που την πλουτίζει. Βγήκε το θρασίμι η Κουτσελινη σήμερα να μας πει ότι δεν εννοούσε αυτό που καταλάβαμε. Κάνε πολλά! Γίνε πολλά! Πάθε πολλά! Αλλά μην γίνεις ποτέ Ζήνα Κουτσελίνη, γιατί η Ελλάδα από κάτι τέτοιες νόσησε και σάπισε......

Δεν υπάρχουν σχόλια: